Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Futbalista Martin Škrteľ (27) sa oženil! Z čoho mal strach?
Zdielať na

Futbalista Martin Škrteľ (27) sa oženil! Z čoho mal strach?

Majstrovstvá Európy vo futbale sú v plnom prúde, ale jeden z našich najlepších futbalistov Martin Škrteľ, ktorý hrá za FC Liverpool, mal príjemnejšie starosti. Ženil sa, aj keď s obavou. Z čoho? Bál sa svadobného tanca.

Do Kaštieľa v Čereňanoch pri Novákoch, kde mali Škrteľovci sobáš, sa v sobotu popoludní začali trúsiť  Šesták, Šebo, Hološko, Sapara, ale napríklad aj strieborný hokejista Andrej Sekera.

Ženích ani nevesta neutiekli

Martinovi Škrteľovi sa nohy nepodlomili a niečo po štvrtej popoludní už pred novinárov predstúpili čerství manželia Škrteľovci. "Náročné to bolo asi iba z toho hľadiska, že bolo strašne teplo a bolo to na slnku," skonštatoval novomanžel.

Škrteľovci si pred objektívmi dali aj prvú mladomanželskú pusu a rozhovorili sa, čo si na sebe najviac cenia. Nová pani Škrteľová, Barbora, ocenila na manželovi jeho dobrosrdečnosť, on zas jej obetavosť, porozumenie a trpezlivosť, ktorú ukázala za šesť rokov spoločného vzťahu.

Ženích sa obával svadobného tanca

Škrteľovci hostili zhruba 80-tich hostí husacou pečeňou, tradičnou slepačou polievkou a hlavný chod bola panenka obaľovaná v sezame. Jediné, čoho sa obranca Liverpoolu obával, bol svadobný tanec, keďže nechodil do tanečnej školy. "Mali sme to asi urobiť, lebo ja nie som nejaký tanečník," podotkol.

Aj preto si na svadobný tanec zvolili hit I will always love you od Whitney Huston a pre všetkých pripravili aj jedno prekvapenie. To malo ale zostať utajené až do noci a Škrteľ ho novinárom neprezradil.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články