Spevák Michael Bublé o fanúšikoch: Sú ako moja rodina

Kanadský spevák Michael Bublé nemá rád slovo fanúšik a svojich priaznivcov, ktorých lásku a priazeň si veľmi cení, radšej nazýva rodinou.

22.03.2019 10:00
Michael Buble a jeho manželka Luisana Lopilato Foto: ,
Kanadský spevák Michael Buble a jeho manželka Luisana Lopilato.
debata

Štyridsaťtriročný interpret sa o svojich fanúšikoch a fanúšičkách rozprával s magazínom People. „Pravdou je, že si myslím, že slovo fanúšik je strašné a nikdy by som ich nevolal fanúšikovia. Fanúšikovia znamená fanatickí a to oni nie sú. Títo ľudia sú moja rodina a sú mi rovní,“ vyjadril sa rodák z Burnaby v Britskej Kolumbii. Ako ďalej vysvetlil, jeho priaznivci mu pomohli aj v ťažkom období jeho života. „Dostali ma cez mnoho vecí v mojom živote. Nepovažujem ich za samozrejmosť,“ do­dal.

Michael Steven Bublé zatiaľ vydal desať štúdioviek – BaBalu (2001), Dream (2002), Michael Bublé (2003), It's Time (2005), Call Me Irresponsible (2007), Crazy Love (2009), Christmas (2011), To Be Loved (2013), Nobody But Me (2016) a Love (2018). Okrem toho má na konte tri koncertné nahrávky a deväť EP. Získal napríklad štyri ceny Grammy, trinásť Juno Awards či jednu American Music Award.

debata chyba
Viac na túto tému: #fanúšikovia #Michael Bublé

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...