Dobré noviny
Lina Mayer vydá v apríli debutový album
TASR
TASR

Lina Mayer vydá v apríli debutový album

Na archívnej snímke Lina Mayer.
Na archívnej snímke Lina Mayer. — Foto: YouTube/SCR

Na albume ponúkne Mayer všetky svoje doposiaľ vydané single spolu s niekoľkými novinkami.

Bratislava 22. marca (TASR) – Speváčka Lina Mayer vydá 4. apríla debutový eponymný album. Od vydania rádiového hitu Personal Sky je stabilnou súčasťou slovenského rádiového éteru. Na albume ponúkne všetky svoje doposiaľ vydané single spolu s niekoľkými novinkami.

Tento rok odštartovala hneď v januári novým singlom So high. Vizuál bukletu zverila do rúk Lukáša Kimličku, ktorý je jednou z najuznávanejších osobností nielen medzi slovenskými módnymi návrhármi, ale tiež v oblasti stylingu a módnej fotografie. TASR o tom informovala PR manažérka Adriana Čahojová.

„Keď som uvažovala o vizuáli albumu, intuitívne mi napadol Lukáš. Jeho tvorbu sledujem už dlhšie a vždy sa mi veľmi páčila,“ rozpráva Lina o okamihu, kedy a prečo sa rozhodla osloviť práve Kimličku. „Považujem ho za človeka s vkusom a citom pre estetiku. Ale ani vo sne by mi nenapadlo, že sa to naozaj podarí. Viem, že je dosť vyťažený, no keď sme sa stretli so stylistkou Lenkou Škodovou a oznámila mi, že Lukáš do toho pôjde, nechcelo sa mi to veriť, veľmi ma to potešilo. Síce nám trošku trvalo, než sme sa časovo doladili, ale na dobré sa oplatí čakať.“

Pripravovaný album dostal rovnomenný názov Lina Mayer. Oficiálne vychádza vo štvrtok 4. apríla. Po zvukovej stránke je na albume podpísaný speváčkin dvorný producent Randy Gnepa, ktorý stojí za všetkými doterajšími hitmi speváčky.

Už ste čítali?