Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Z dcéry (17) Borisa Kollára je poriadna ŠUPA: Sexi póza a výstrih až po... Wau!

Kollárova dcéra Alexandra. Zobraziť galériu (7)
Kollárova dcéra Alexandra. (Zdroj: Instagram A.H.)

BRATISLAVA - Z krásnej dcéry podnikateľa Borisa Kollára (54), Alexandry, rastie štýlová mladá žena. Saša si je toho vedomá a svoj Instagramový profil pravidelne zásobuje svojimi fotografiami. Na najnovšej z nich je poriadne sexi.

Alexandra je jedným z najstarších detí klanu Borisa Kollára a ten ju často bráva na rôzne spoločenské akcie. Iba tento rok po jeho boku zažiarila na dvoch najprestížnejších slovenských plesoch - honosnom Plese v opere a na Prešporskom bále, ktorý zvyčajne uzatvára sezónu. Niet sa preto čo čudovať, že mladá Saška už presne vie, ako zaujať pred kamerami, ale aj na sociálnych médiách.

Z dcéry (17) Borisa
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram B.K.)

O tom svedčí aj jej Instagramový profil, na ktorý Saša pridáva fotky jedna radosť. A práve na najčerstvejších záberoch mladá dáma doslova vyráža dych v outfite, ktorý je, povedzme, poriadne odvážny. Blondínka na ňom pózuje v čipkovanom tope, ktorý viac odhaľuje ako zakrýva. Výstrih totiž končí doslova až v nohaviciach a so zadnou časťou sa dizajnér nezaťažoval. Kollárova dcéra ale neprovokuje prvýkrát a už v minulosti s hrdosťou vytasila na profile svoje pozadie v plavkách.

Z dcéry (17) Borisa
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram A.H.)

Treba ale povedať, že slečne to veľmi pristane a aj vďaka postavičke, ktorá je výsledkom nespočetných hodín strávených v konskom sedle, začína pripomínať práve ten typ žien, pre ktoré muži často strácajú hlavu.

Viac o téme: Boris KollárAlexandra Horňáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu