Toto tu ešte nebolo, snáď to diváci pochopia, vyhlasuje Sisa Sklovska

Má na konte dve veľké postavy z histórie, teraz dostala do rúk tretiu. Speváčka a muzikálová herečka Sisa Sklovska bude Mária Terézia.

22.03.2019 08:00
debata
Speváčka Sisa Sklovska. Foto: Profimedia
Speváčka Sisa Sklovska. Speváčka Sisa Sklovska.

Stane sa tak opäť v rámci muzikálovej ponuky divadla Nová scéna. Samotná Sklovska označila nový muzikál za progresívny. „Bude dosť veľkým prekvapením pre všetkých divákov, ktorí sú zvyknutí na klasické muzikály, prináša dosť nového po každej stránke,“ uviedla muzikálová Mária Terézia.

„Je mi obrovskou cťou, že po dvoch femme fatale Mata Hari a Madame de Pompadour môžem opäť stvárniť jednu úžasnú ženu, ktorá sa vryla do histórie,“ podčiarkla Sklovska a komentovala aj skúšobný proces.

„V textoch nie je bežný slovosled, je to nezvyčajné, ťažko sa to vrývalo do hlavy. Mala som čo robiť, aby som sa to naučila tak, ako to Dodo a Marián (pozn. red.: Dodo Gombár a Marián Brezáni) napísali. Zažili sme dosť perné skúšky,“ priznala speváčka.

Zároveň sa vyjadrila, že dúfa, že ľudia nový titul pochopia a ocenia. „Je to iné, je to nové a na Slovensku také niečo ešte nebolo. Verím tomu, že to ľudia pochopia.“

Okrem Sklovskej sa v novinke objaví napríklad Branislav Deák, Jana Lieskovská, Dávid Hartl, Martin Harich či Viktória Matušovová a Petra Dubayová.

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #rola #muzikál #Sisa Sklovska #skúška #Mária Terézia

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...