Krásna mama Sienna Miller na pláži! V Mexiku predviedla ukážkovú figúru

Herečka Sienna Miller nepatrí k tým celebritám, ktoré by na počkanie vystavovali svoje odhalené telá. A aj na dovolenke je to skôr uvoľnená a zrelaxovaná pôvabná mama ako dychberúca sexbomba.

22.03.2019 00:00
debata (1)
Herečka Sienna Miller a jej dcérka Marlowe na... Foto: Profimedia
Herečka Sienna Miller a jej dcérka Marlowe na pláži v mexickom Tulume. Herečka Sienna Miller a jej dcérka Marlowe na pláži v mexickom Tulume.

Ale to rozhodne neznamená, že si táto 37-ročná rodáčka z New Yorku nezaslúži obdiv a pochvalné komentáre. Jej posledné momentky od paparazzov, ktoré vznikli v mexickom Tulume, ukázali, v akej skvelej forme táto hviezda snímok The Factory Girl či Stratené mesto Z je.

Reportéri, pre ktorých je mexický Tulum akýmsi vysunutým pracoviskom, zvečnili plavovlasú herečku v dvojdielnych čiernych bikinách jednoduchého a športového strihu. Neprehliadnuteľná bola vyšportovaná postava a veľmi súmerné krivky.

Sienna Miller si odskočila do slnečného Mexika v spoločnosti svojich najbližších. Na pláži jej robila spoločnosť dcérka Marlowe a údajne sa v rezorte nachádzal aj jej „čerstvý“ priateľ Lucas Zwimmer.

V minulosti tvorila herečka niekoľko rokov pár s hercom Tomom Sturridgeom, ktorý je aj otcom jej jedinej dcérky. Celkom v úvode hereckej kariéry si médiá Siennu Millerovú spájali najmä s hercom Judom Lawom. Dvojica tvorila pár tiež niekoľko rokov.

Millerovú najbližšie uvidia fanúšikovia a diváci v projekte The Loudest Voice in the Room, ktorý v ôsmich epizódach zachytáva škandál okolo sexuálneho obťažovania na najvyšších miestach v televíznej spoločnosti Fox News. Okrem pôvabnej herečky si v seriáli zahrá titulnú rolu austrálsky herec Russell Crowe a medzi osadenstvom sa objavujú aj mená ako Annabelle Wallis, Aleska Paladino či Simon McBurney.

VIDEO: Chcete schudnúť? Je to o strave, nejesť je najväčšia chyba!

Video

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #dovolenka #dcéra #bikiny #Sienna Miller #Telo #forma #Tulum

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...