Úchvatná najväčšia podvodná reštaurácia na svete je oficiálne dokončená a prijíma prvé rezervácie

572

Minulý rok sme prišli so správou, že v Nórsku chystajú otvoriť najväčšiu podvodnú reštauráciu na svete. Dnes je to už takmer realitou. A nejde o hocijakú stavbu, momentálne totiž nemá vo svete žiadnu konkurenciu. Nájdete ju pri pobrežnej dedinke Baly v regióne Lindesnes na juhu krajiny.

Zmestí sa tam až 100 hostí a ponúka aj priestory pre výskumné centrum zamerané na skúmanie morského života. Reštaurácia je zameraná na poskytnutie skvelého kulinárskeho zážitku, ktorý je podporený vysokokvalitnými, miestne produkovanými produktmi, s dôrazom na trvalo udržateľný lov voľne žijúcich živočíchov. Dán Nicolai Ellitsgaard prichádza z uznávanej reštaurácie Måltid a je šéfkuchárom. Na starosti má medzinárodný 16-členný kuchársky tím. Každý z týchto kuchárov má skúseností z najlepších reštaurácii sveta.

Ďalšie zaujímavé informácie o tejto mega stavbe sa dočítate na tomto odkaze. Dnes vám ju ukážeme v plnej kráse. Síce ju dokončili len v týchto dňoch, no už teraz o ňu javia ľudia veľký záujem. Ak tam ale chcete zavítať, tak vedzte, že obed vás bude stáť takmer 400 eur. Oficiálne ju otvoria v apríli. Tak čo, zavítate pri najbližšej návšteve Nórska aj do tejto reštaurácie?

Foto od boredpanda
Foto od boredpanda
Foto od boredpanda
Foto od boredpanda
Foto od boredpanda

 

Foto od boredpanda
Foto od boredpanda
Foto od boredpanda
Foto od boredpanda
Foto od boredpanda
Foto od boredpanda
Foto od boredpanda

Zdroj

Zuzana Kostelníková
Ahojte, volám sa Zuzana, keďže ešte študujem na vysokej škole, presnejšie na fakulte verejnej správy, tak mám aj dostatok voľného času. Ten venujem najmä vám - čitateľom a to tým, že sa vám snažím prinášať tie najzaujímavejšie a najaktuálnejšie informácie z celého sveta, ale aj z domova. Okrem písania mi môj voľný čas zaberá motorka, mám rada šport, šoférovanie a ako každá žena milujem nakupovanie.
Odoberať
Upozorniť na
Meno alebo prezývka
Nie je povinný
Pre správne fungovanie komentárov spracúvame cookies, prezývky a e-maily používateľov

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

0 Komentáre
Inline Feedbacks
Zobraziť všetky komentáre