Francúzsky Lyon je teraz dostupný za cenu spiatočných leteniek iba 18€!

259

Staré mesto Lyonu je vystavané v renesančnom štýle a je veľkou ozdobou celej krajiny. No zaujímavých miest tam nájdete ešte oveľa viac. Ak chcete zažiť niečo iné ako Paríž, tak práve Lyon je na to ako stvorený.

lyon fotografia
Foto od Thomas43

Zaobstarajte si spiatočné letenky do Lyonu len za cenu 18€! Poletíte však z letisku v Prahe. Leteckú prepravu zabezpečuje spoločnosť Volotea, no konajte rýchlo, pretože takéto letenky sa míňajú.

Termín:

Za túto cenu je dostupný termín napr. od 10.5.2019 – 20.5.2019. Viac leteniek na stránke volotea.

Bez názvu 20

Batožina:

V cene letenky je zahrnutá aj príručná batožina s rozmermi 55x40x20 cm a taktiež menšia taška s rozmermi 35x20x20 cm. Dokopy však môžu mať najviac 10 kg.

Prečo Lyon?

– Lyon sa všeobecne považuje za jedno z najobľúbenejších francúzskych miest.

– Objavíte tam hotový raj gastronómie, spoznáte historický architektonický rozmer mesta obchodu, hodvábu či filmu.

– Medzi tie najznámejšie a zároveň najikonickejšie pamiatky v meste patrí krásna gotická katedrála Notre Dame de Fourvière.

– Ak ste gurmánmi a chcete ochutnať to najlepšie zo svetovej kuchyne, Lyon vám otvára svoju náruč dokorán. Je to taký gastro raj.

– Ponúka však toho oveľa viac, stačí, že sa tam vyberiete a rozhodne neoľutujete. Každý si tam nájde to svoje. Je to jedno z tých miest, ktoré vás očarí.

lyon fotografia
Foto od pom‘.

Ubytovanie:

Nenechajte nič na náhodu a zarezervujte si ubytovanie vopred na stránke booking alebo na airbnb.

Viac tipov pred návštevou Francúzska:

V prípade, že sa chystáte navštíviť aj Paríž, neváhajte si prečítať nášho sprievodcu, ktorý vám môže pomôcť. Nájdete v ňom rôzne tipy a rady čo ochutnať, ako sa dobre ubytovať, čo v meste určite vidieť alebo o doprave v Paríži. Toto a ešte o čosi viac nájdete na tomto odkaze.

lyon fotografia
Foto od sky_hlv
Zuzana Kostelníková
Ahojte, volám sa Zuzana, keďže ešte študujem na vysokej škole, presnejšie na fakulte verejnej správy, tak mám aj dostatok voľného času. Ten venujem najmä vám - čitateľom a to tým, že sa vám snažím prinášať tie najzaujímavejšie a najaktuálnejšie informácie z celého sveta, ale aj z domova. Okrem písania mi môj voľný čas zaberá motorka, mám rada šport, šoférovanie a ako každá žena milujem nakupovanie.
Odoberať
Upozorniť na
Meno alebo prezývka
Nie je povinný
Pre správne fungovanie komentárov spracúvame cookies, prezývky a e-maily používateľov

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

0 Komentáre
Inline Feedbacks
Zobraziť všetky komentáre