Striptíz po boku Lopezovej: Raperka Cardi B má však výhodu - minulosť!

Vracia sa ku svojim profesným začiatkom? Zdá sa, že áno! Raperka Cardi B dostala rolu, s ktorou má veľa spoločného.

21.03.2019 14:20
debata (1)
Raperka Cardi B má na sebe šaty Nicolas Jebran. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Raperka Cardi B má na sebe šaty Nicolas Jebran. Raperka Cardi B má na sebe šaty Nicolas Jebran.

Reč je o projekte Hustlers, dráme zo striptérskeho prostredia, v ktorej hlavnú rolu už dávnejšie potvrdila speváčka a herečka Jennifer Lopez. Práve k nej by sa čoskoro aj na pľaci a pri nakrúcaní pridala úspešná raperka Cardi B.

Pre tých, ktorí nepoznajú minulosť tejto držiteľky Grammy, pripomíname, že striptérsku profesiu vykonávala aj v skutočnom živote. Robila tak ešte predtým, ako sa jej podarilo presadiť na hip-hopovej scéne.

Speváčka Jennifer Lopez je známa svojimi... Foto: SITA/AP, Eric Jamison
Speváčka Jennifer Lopez zaspievala na ceremoniáli skladbu El Anillo. Speváčka Jennifer Lopez je známa svojimi energickými tanečnými choreografiami.

„Keď som prvýkrát tancovala, rozplakala som sa. Mala som pred očami tváre mojich rodičov,“ priznala sa Cardi B. Nevzdala sa však, keďže išlo o jediný spôsob obživy, ktorý v tom čase pomáhal prežiť jej aj jej najbližším. Keď potom pracovala v tanečnom klube pre pánov, vracala sa domov nadránom a trénovala tanec aj v prázdnych vozňoch metra.

Tvrdým hodinám tréningu sa už niekoľko týždňov venuje druhá menovaná hviezda – speváčka Jennifer Lopez. Hoci má bohaté skúsenosti s tancom, priznala sa, že tanec pri tyči je celkom iný druh pohybu a že doposiaľ ani netušila, aké svalové partie môže pri ňom ešte používať. "Mám modriny a odreniny všade. Pre ľudí, čo tancujú pri tyči, mám skutočný rešpekt. Je to doslova akrobacia,“ vysvetlila Lopez.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #striptíz #film #Jennifer Lopez #tréning #rola #Cardi B

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...