Thomas Gottschalk dal po 40-tich rokoch zbohom manželke! Áno, má inú

Nemecký moderátor Thomas Gottschalk (68) a jeho manželka Thea (73) ohlásili rozchod po dlhých 42 rokoch manželstva.

20.03.2019 16:33
debata

Informáciu potvrdil právnik manželov, Christian Schertz, pre nemecký Bild. Ako uvádza denník, manželia už pred niekoľkými týždňami o rozchode informovali svojich dvoch synov, Romana (36) a Tristana (29).

Moderátor Thomas Gottschalk a jeho manželka... Foto: SITA/AP, HERMANN J. KNIPPERTZ
Thomas Gottschalk Moderátor Thomas Gottschalk a jeho manželka Thea na zábere z roku 2007.

Ako uvádza Bild, od začiatku roka je po boku Gottschalka nová žena, 57-ročná Karina Mross, ktorá pracuje ako producentka v Baden-Badene. Dvojica sa spoznala minulý rok na oslave 70-ky televízneho producenta Wernera Kimmiga, po ktorej sa začali intenzívne stretávať, uvádza Bild.

Správa o rozchode prominentnej dvojice prišla 4 mesiace potom, čo rodina prišla pri ničivých požiaroch v Kalifornii o svoje luxusné sídlo v Malibu. Priatelia páru potvrdili, že dvojicu videli spoločne počas uplynulých mesiacov len zriedka. Práve počas spomínaných požiarov sa Gottschalk v Kalifornii nachádzal pomenej, pretože stál pred kamerami v Nemecku, zatiaľ, čo jeho žena bola prítomná v Malibu, informujú nemecké médiá.

Po vile Thomasa Gottschalka v Malibu zostalo... Foto: SITA/AP, Reed Saxon
Thomas Gottschalk Po vile Thomasa Gottschalka v Malibu zostalo len zhorenisko.

Thomas a Thea boli dlhé roky považovaní za pár snov. Spoznali sa v roku 1972 na bále v Mníchove, o 4 roky neskôr sa zosobášili. V roku 1993 sa rodina presťahovala do Malibu. Vzhľadom na fakt, že Thomas Gottschalk roky patrí k najvychytenejším moderátorm Nemecka, v rozvode pôjde o slušný balík peňazí, majetok manželov sa odhaduje na 90 miliónov eur.

Thomas Gottschalk sa preslávil najmä ako moderátor sledovanej relácie Wetten dass…? (Stavme sa, že…), ktorú moderoval od roku 1987 do roku 2011, kedy ohlásil, že na poste moderátora končí. Pod jeho rozhodnutie sa podpísala tragédia, ktorá sa udiala práve v spomínanej šou. Súťažiaci Samuel Koch sa pred kamerami zranil pri páde tak nešťastne, že ochrnul. Po jeho odchode našla síce televízia ZDF náhradu na poste moderátora, no šou sa dožila len roku 2013.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Thomas Gottschalk

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...