To sa len tak nevidí! Princ Charles a Camilla v plavkách na pláži

Od nedele je britský princ Charles a jeho manželka, vojvodkyňa Camilla, na oficiálnej 12-dennej ceste po Karibiku.

20.03.2019 11:40
debata

Ich cesta im však okrem oficiálnych povinností umožňje aj chvíľu oddychu a zábavy. A tú si manželia vychutnali na krásnej pláži na ostrove Barbados.

Návšteva Karibiku odštartovala príchodom na Ostrov svätej Lucie. 24. marca zavítajú manželia na Kubu, kde strávia tri dni. Návšteva sa uskutoční na žiadosť britskej vlády, ktorá chce týmto krokom zdôrazniť otepľujúce sa britsko-kubánske vzťahy. Charles a Camilla absolvujú večeru s kubánskym prezidentom Miguelom Díazom-Canelom, ktorý vlani nahradil Raúla Castra.

Princ Charles a jeho manželka, vojvodkyňa... Foto: Profimedia
princ Charles Princ Charles a jeho manželka, vojvodkyňa Camilla počas oddychu na Barbadose.

Paparazzi si však nenechali ujsť práve oddych manželov na pláži, kde ich objektívy zachytili v plavkách. Čerstvý sedemdesiatnik si obliekol biele plavky bermudového strihu, ktoré boli posiate farebnými vzormi. Jeho „polovička“ siahla po celých plavkách, dokonca sa predviedla v dvoch modeloch – jedny boli v tmavomodrej farbe, druhá jej voľba bola o čosi veselšia – zvolila tyrkysový model.

Vojvodkyňa Camilla počas slávnostnej recepcie... Foto: Reuters, PHIL NOBLE
Vojvodkyňa Camilla Vojvodkyňa Camilla počas slávnostnej recepcie na Barbadose v spoločnosti Lionela Ritchieho a Toma Jonesa.

Ako vidieť na záberoch, britský princ je napriek svojmu veku stále v dobrej kondícii. Ako píše Daily Mail, Charles sa o seba ukážkovo stará – pravidelne cvičí a dáva si pozor na stravu. Ak náhodou naberie nejaké kilo navyše, snaží sa ho čo najskôr zbaviť.

Princ Charles a Camilla na recepcii počas...
Vojvodkyňa Camilla počas slávnostnej recepcie...
+4Vojvodkyňa Camilla počas slávnostnej recepcie...

Vojvodkyňa z Cornwallu spolu s manželom absolvovali na Barbadose aj slávnostnú recepciu v hoteli Coral Reef Club Hotel, počas ktorej bol spevák Lionel Richie vymenovaný za oficiálneho ambasádora nadácie princa Charlesa „The Prince's Trust International“. Na recepcii sa dvojica stretla aj s Tomom Jonesom.

TV Pravda: Meghan čaruje s módou! Pozrite si vo videu premeny tehotnej vojvodkyne.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ charles #Barbados #vojvodkyňa Camilla

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...