Poláková, Vavrinčíková či Evelyn: Ako sa vymódili známe ženy na LOVEnie?

Po pondelňajšej pražskej premiére sa tvorcovia komédie LOVEnie objavili v utorok večer aj v jednom z bratislavských obchodných centier, aby v slávnostnej premiére uviedli túto novinku režiséra Karla Janáka.

20.03.2019 10:00
debata
Moderátorka Lenka Vavrinčíková na premiére... Foto: Profimedia
Moderátorka Lenka Vavrinčíková na premiére romantickej komédie LOVEnie. Moderátorka Lenka Vavrinčíková na premiére romantickej komédie LOVEnie.

V hlavných úlohách si v nej zahrali Ester Geislerová, Eva Kramerová alias Evelyn či Jakub Prachař, ktorí nechýbali ani pred slovenskými zástupcami médií a hosťami.

Na premiéru romantickej komédie sa prišli pozrieť aj mnohé známe tváre, medzi nimi napríklad markízacka moderátorka Adriana Poláková, jej kolegyňa z televízneho spravodajstva Lenka Vavrinčíková či herečky Dominika Richterová a Veronika Strapková. Ako sa vám páčil styling jednotlivých dám, môžete zahlasovať v ankete na konci článku.

Moderátorka Lenka Vavrinčíková na premiére...
Herečka Dominika Richterová na premiére filmu...
+6Na premiéru romantickej komédie LOVEnie prišla...

Ester Geislerová sa tentoraz predstaví v úlohe Elišky, ktorá čaká na vytúženú svadbu, avšak ženích v rozhodujúcej chvíli vezme nohy na plecia a utečie jej priamo spred oltára. Zdrvenú nevestu podrží kamarátka Paťa v podaní Evy Kramerovej, ktorá našťastie presne vie, čo robiť. Jej recept je jasný – Eliška potrebuje novú známosť a predovšetkým prísun sexu. Ona sama si užíva milostný život plnými dúškami, takže vie, čo hovorí. Eliška si teda zakladá profil na osvedčenej zoznamke a vrhá sa do randenia naslepo, aby v rade katastrofických schôdzok a sérii trapasov skúsila nájsť nový vzťah. Láska však nie je jej jediný problém – musí sa totiž aj rýchlo presťahovať a jedinou možnosťou je bývať s nevlastným bratom, ktorého stvárnil Jakub Prachař. Ten Elišku u seba doma za žiadnych okolností nechce a navyše na streche domu chová včely.

Herečka a komička Evelyn Kramerová si zahrala... Foto: Profimedia
Herečka a komička Evelyn Kramerová si zahrala vo filme LOVEnie jednu z úloh. Herečka a komička Evelyn Kramerová si zahrala vo filme LOVEnie jednu z úloh.

Eliška je podľa Geisler celkom obyčajné dievča. „Ona je ako my všetky, no má taký sklon k dennému snívaniu a idealizovaniu nejakých svojich predstáv o vzťahu a o partnerovi a vytvára si rôzne ilúzie. A je strašne zmätená z toho, čo sa jej stalo a má strach z budúcnosti. A hej, to, že jej ušiel muž spred oltára, je síce strašné, no nakoniec sa ukáže, že to vlastne bolo dobre,“ poznamenala sympatická herečka.

Jej kamarátku Paťu stvárnila jediná slovenská herečka, ktorá si vo filme zahrala, Eva Kramerová alias Evelyn. Rola jej podľa vlastných slov sadla ako uliata. „Paťa je totiž presne taká tá šialená, ako ja. Je neviazaná, má tu rande, hentam rande… ‚Poď, zoznamuj sa, ži, užívaj si sex…‘ Je to taký víchor, ktorý Elišku motivuje po tom, čo sa jej udialo, to mi je blízke,“ uviedla Evelyn. Aj keď vo filme stvárňuje skôr komediálnu postavu, celkovo v snímke podľa nej prevažuje skôr romantika. „Je tam veľa romantiky, podľa mňa viac ako komédie. Je to skôr také príjemné a milé ako nejaká komédia, na ktorej sa teraz popukám,“ uznala známa blondínka.

Na premiéru romantickej komédie LOVEnie prišla... Foto: Profimedia
Na premiéru romantickej komédie LOVEnie prišla aj moderátorka Adriana Poláková. Na premiéru romantickej komédie LOVEnie prišla aj moderátorka Adriana Poláková.

Jakub Prachař ako Eliškin brat sa podľa vlastných slov okrem sústredenia na svoju postavu čiastočne zapojil i do tvorby scenára. „Vymyslel som jednu vychytávku – Jarda Plesl tam mal totiž od začiatku hrať chlapíka, ktorý chodí na rande s maminkou, a tak som sa s ním aj s Karlom zamýšľal, prečo s ním tá maminka vlastne chodí, to spočiatku v scenári nebolo domyslené, až mi napokon napadlo, že by mohol byť narkoleptik, ktorý na tých rande zaspáva a tá maminka je tam vlastne preto, aby ho odviedla domov, keď zaspí. To je taký môj malý príspevok do scenára a som naň pyšný!“ zavtipkoval Prachař. „Inak si myslím, že je to čistý žáner, čo je dobré. Je to absolútne ženský film, čistá ženská komédia o svadbách, ktorých tam nie je málo…,“ zhrnul známy herec a moderátor.

Herečka Dominika Richterová na premiére filmu... Foto: Profimedia
Herečka Dominika Richterová na premiére filmu LOVEnie. Herečka Dominika Richterová na premiére filmu LOVEnie.

Podľa režiséra Karla Janáka si diváci a diváčky pri filme oddýchnu. „Síce to začína tým, že neveste utečie od oltára snúbenec, no je to rozhodne komédia a ten nešťastný začiatok odštartuje práve to, keď sa človek dostane do problémov a zrazu si chce rýchlo niekoho nájsť a potom robí tie chyby a dostáva sa do trapasov. Myslím, že sa ľudia zasmejú a pobavia a je tam aj taká väčšia porcia romantiky,“ povedal Janák, ktorý do jednej z menších úloh obsadil aj svoju manželku Romanu Goščíkovú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #film #Lenka Vavrinčíková #Adriana Poláková #Dominika Richterová #Eva Evelyn Kramerová #LOVEnie

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...