Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Markizáčka v panike: Zlomila gitaru Mekyho Žbirku... Takto zareagoval spevák!

Markizácka redaktorka zlomila gitaru Mekyho Žbirku! Zobraziť galériu (4)
Markizácka redaktorka zlomila gitaru Mekyho Žbirku! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Tak tá musela takmer zinfarktovať! Keď sa markizácka redaktorka Lenka Perželová vybrala na rozhovor so spevákom Mirom Žbirkom, ešte netušila, že v priebehu pár minút jej po chrbte prejdú zimomriavky. Krátko po tom, ako jej spevák vložil do rúk gitaru podpísanú od Paula McCartneyho, to vzácny kúsok nevydržal a rovno v rukách sa jej zlomil...

„Aká bola vaša reakcia, keď ste gitaru dostali? Boli ste príjemne potešený alebo šokovaný?“ zaujímala sa v úvode rozhovoru Lenka. Tá pritom nemala ani poňatia, že v priebehu pár sekúnd bude šokovaná ona. Celý rozhovor sa totiž niesol v čudesnej atmosfére a Meky akoby vôbec nebol vo svojej koži.

2 na 1 Meky a redaktorka

To najhoršie však prišlo v momente, keď Žbirka spomínanú gitaru redaktorke podal, aby si s ňou spoločne zapózovali. Len niekoľko sekúnd po tom, čo ho chytila do rúk, sa hudobný nástroj zlomil. Na tvári sympatickej brunetky sa v priebehu pár momentov vystriedali výrazy paniky, strachu či zahanbenia.

„Toto neviem. Toto je teda nehoda. Toto má nevyčísliteľnú hodnotu,“ zareagoval Meky na Lenku, ktorá sa mu snažila vysvetliť, že s gitarou naozaj nič neurobila a celý incident sa stal úplnou náhodou. „Ja si myslím, že sa mi to len sníva,“ nechápala šokovaná redaktora. Ďaleko od pravdy však nebola.

Gitara sa v rukách Lenky Perželovej zlomila.
Zobraziť galériu (4)
Gitara sa v rukách Lenky Perželovej zlomila.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Počas celého rozhovoru mal totiž Žbirka v uchu slúchadlo a počúval pokyny Adely Vinczeovej a Dana Dangla, ktorí túto situáciu naplánovali, keďže spevák bol hosťom ich šou 2 na 1. Jej súčasťou je aj disciplína „uško“, v rámci ktorej celebrita musí plniť to, čo jej našepkávajú. No a ako to celé dopadlo, sa dozviete už dnes večer na Markíze!

Redaktorku napokon prišli upokojiť Adela s Danom, ktorí jej celú situáciu vysvetlili.
Zobraziť galériu (4)
Redaktorku napokon prišli upokojiť Adela s Danom, ktorí jej celú situáciu vysvetlili.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Meky Žbirka2 na 1Lenka Perželová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu