Nezničiteľný Snow? Prežíval som chvíle prázdnoty, vraví Kit Harington

Nie každý tuší, že nebojácny hrdina seriálu Hra o tróny Jon Snow, ktorého stvárňuje herec Kit Harington, môže riešiť aj osobné problémy. Teda, aby bolo jasné, reč je práve o Haringtonovi.

20.03.2019 09:00
debata
Herec Kit Harington na archívnom zábere. Foto: SITA, Richard Shotwell
Kit Harington Herec Kit Harington na archívnom zábere.

Tridsaťdvaročný herec sa zaradil pred pár rokmi do zástupu hercov a hviezd šoubiznisu, pre ktorých sa sláva a popularita stali nielen príťažou, ale aj dôvodom psychickej nepohody. Sympatický Brit musel dokonca vyhľadať odbornú pomoc.

„Nebolo to veľmi dobré obdobie môjho života. Vedel som, že by som sa mal cítiť ako tá najšťastnejšia osoba pod slnkom, ale vlastne som sa cítil nesmierne zraniteľne,“ uviedol herec v rozhovore pre magazín Variety.

„V tom čase som začal žiť kolísavým životom. Myslím si, že niečo podobné ako to robia dvadsiatnici. Vtedy som pochopil, že musím vyhľadať pomoc, začal som s terapiou a viac sa zhovárať s ľuďmi,“ pokračoval Harington. Priznal sa, že v jednej chvíli v hlave veci rozoberal natoľko, že nebol schopný hrať a cítil sa veľmi neisto.

„Bolo to ako, keď ste na párty a tá párty je čoraz lepšia a lepšia. Potom dosiahnete určitý bod a pochopíte, že to je vrchol. Neviem, ako by som z toho dokázal vyťažiť ešte viac. Uvedomíte si, že už nič viac nebude. To je koniec. Až potom pochopíte, že to viac by ste mali hľadať v práci a nie v potešení, ktoré vás obklopuje,“ komentoval ešte herec svoje náročné chvíle v Hollywoode.

Diváci televízie HBO, ale aj fanúšikovia po celom svete s napätím očakávajú záverečnú sériu populárneho seriálu, ktorý by sa mal skončiť práve touto sériou. Harington je jednou z kľúčových postáv, ktorá sa v seriáli objavuje od jeho začiatkov a ktorá dokonca odolala aj „chúťkam“ scenáristov a autora pre nečakanú likvidáciu postáv v rámci pútavého deja.

VIDEO: Pozrite si, ako prijali v seriáli Oteckovia Veroniku Strapkovú

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #sláva #rola #psychika #Kit Harington #dno

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...