REPORTÁŽ: Attila Végh a Rytmus prezradili, čo si myslia o Tysonovi Furym

NETKY.SK • 16 Marec 2019, 12:03 • 2 min
REPORTÁŽ: Attila Végh a Rytmus prezradili, čo si myslia o Tysonovi Furym

BRATISLAVA - Do Prahy vďaka agentúre VDN Promo príde írsky divočák Tyson Fury, kontroverzný chlapík, gypsy rebel a človek s veľkým srdcom, ktorý pred časom kvôli osobným problémom ukončil kariéru, napriek tomu sa Fury opäť zvládol vrátiť do ringu. V Prahe povie fanúšikom o svojej životnej ceste 20. júna 2019. Netky.sk ako exkluzívny slovenský mediálny partner budú pritom.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Svetový boxerský šampión, ktorý ukončil nadvládu Vladimíra Klitschka a tiež muž, ktorý skoro prišiel o všetko čo v živote vybudoval. Toto všetko a ešte oveľa viac je Tyson Fury. Muž, čo sa dokázal postaviť vlastným démonom a pomáhať druhým. V roku 2018 predviedol skvelý comeback. Tento rok tomu nebude inak, čaká ho totižto ďaľší vstup do ringu a to v Las Vegas.

 

img

 

Tyson Fury príde do Prahy, aby mohol fanúšikom povedať svoj životný príbeh. Fanúšikovia sa môžu tešiť aj na hudobné vystúpenie Patrika  "Rytmusa" Vrbovského alebo na šampióna svetovej organizácie Bellator Attilu Végha. Moderátorom večera bude Ondrej Novotný.

 

img

 

V predaji je zhruba 600 vstupeniek, pohybujúcich sa cenovo od 1 490 do 7 490 korún. Drahšie vstupenky budú mať možnosť aj osobného stretnutia s boxerskou legendou a spoločnú fotku. Na akcií sa okrem iného bude konať aj dražba Furym podpísaných predmetov.

 

Lísky v predaji :https://https://www.championtour.eu/cz/events/seats/praha

 

Netky.sk boli exkluzívne pri natačaní promo videí na Slovensku. Organizátor Petr Větrovský nám prezradil viac o samotných prípravach a Attila Végh a Patrik "Rytmus" Vrbovský povedali úprimne, čo si myslia o Tysonovi Fury. Viac vo videu:

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Petra new

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona