Pamätáte si na „Tatušky“? Dievčatá z ruskej skupiny sa poriadne zmenili

Zdieľať
Tatu.jpg

Dve ruské devočky spravili svojim príchodom na hudobnú scénu poriadny prievan. Asi ťažko by sme hľadali človeka, ktorý by nezaznamenal dve Rusky v školských uniformách hrajúce sa na lesbičky. Od čias ich veľkej slávy však ubehlo už 15 rokov a z tínedžeriek sú už zrelé tridsiatničky. Ako sa zmenili?

Kontroverzné Rusky vedeli ako zaujať a raketovo odštartovali kariéru založenú nielen na hudbe, ale hlavne na tom, že sa hrali na lesbičky a nemali problém sa bozkávať v klipoch či na pódiu počas koncertov.

Ich hity Nas nedogoňjat alebo Ja sašla s uma si možno ešte pamätáte. Po tom, čo Tatu prerazili v Európe, to skúsili aj v Amerike a svoje pesničky nahrali aj v angličtine.

Keď však bolo jasné, že svoj kariérny vrchol už dosiahli a sláva bola na ústupe, ukázalo sa, že vlastne nie sú až také lesbičky, ako sa tvárili. Julia otehotnela a priviedla na svet dcéru Viktoriu. Neskôr sa stala dvojnásobnou mamou a k dcérke pribudol aj synček. Mamou sa stala aj Lena, ktorá má jedného syna.

Z tínedžeriek bozkávajúcich sa na pódiu sa tak stali mamy, ktoré si spolu zaspievajú už len výnimočne. A zatiaľ čo z Leny je sofistikovaná a a elegantná dáma, Julia podľahla čaru plastických operácií a zmenila sa na preplastikovanú bábiku.

Julia si okrem pŕs nechala zväčšiť aj pery a keď porovnáte jej staršie fotky s tými aktuálnymi, zdá sa, že aj noštek si nechala trošku „vylepšiť“.

Áno, toto je ona!

Aj po dvoch deťoch má luxusnú postavičku.

Lena v porovnaní s Juliou vyzerá prirodzene a krásne.

Ktorá sa vám páči viac? U nás vyhráva prirodzená ryšavka Lena.

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom