Vaša najtoxickejšia vlastnosť na základe znamenia zverokruhu

0
3418

Zatiaľ čo väčšina z nás sa správa najlepšie ako vie, keď sa prejavia naše najnegatívnejšie vlastnosti, veci začnú byť toxické. Nikoho sme nešetrili…

Baran: Sebecký

Pre toto znamenie zverokruhu môže byť ťažké vidieť niekoho iného okrem seba. Baran nechce odložiť svoje vlastné túžby, dokonca ani dočasne, pre niekoho iného. Kamarátke, ktorá ho mala v ostrihať v ten týždeň zomrel dedko? Namiesto toho aby šiel s ňou na pohreb si nájde iný salón…

Býk: Nikdy sa neospravedlní

Býci sú tvrdohlaví a toxické odrody sa nikdy nedomnievajú, že spravili chybu. Táto neochota zmeniť svoju myseľ a veľké ego znamená, že sa vám nikdy nedostane ospravedlnenia, aj keď je chyba na ich strane. Zdá sa, že zákon spravodlivosti a rozumu sa na nich nevťahuje.

Blíženci: Prekrúcajú pravdu

Dar v podobe zručnej komunikácie vedia blíženci ľahko zneužiť. Pretože vedia dobre zhodnotiť obe strany problému, môžu presvedčivo pravdu prekrútiť tak aby slúžila im a vyvovali chaos a drámu. V podstate ide o hru jednotlivca s bonusom – ospravedlniť svoje klamstvá pred sebou samým.

Rak : Emocionálny manipulátor

Raci sú vysoko emocionálne inteligentné stvorenia, takže keď je to spojené so zlými úmyslami, dostanete lásku v podobe zbrane. Presne vedia čo na vás platí a budú vás držať ako rukojemníkov aby si zabezpečili starostlivosť a pozornosť, ktorú potrebujú aby sa cítili bezpečne. Zlá správa…nikdy sa tak cítiť nebudú.

Lev: Zlomyselný narcista

Radikálna seba-láska, ktorá charakterizuje zdravého Leva, sa môže premeniť na večný smäd po pozornosti, ktorý nikdy nemožno uhasiť.

Pre nich je šťastie hra s nulovým súčtom a musia vyhrať.

Panna: Neúprosný perfekcionista

Perfekcionizmus Panny je zakorenený v ich hlboko analytických mysliach. Na všetkom vidia niečo zlé a keď sa táto vlastnosť stane toxickou, výsledkom je neúprosná negativita, ktorá dokáže rozhodiť aj to najpevenjšie ego.

Váhy: Štvanie druhých proti sebe

Váhy si nechcú zašpiniť svoje ruky. Namiesto toho aby čelili problémom a nezhodám priamo, manipulujú svojich priateľov. Chcú sa udržiať na čele svorky.

Škorpión: Problém s dôverou

Rozpor v srdci Škorpióna spočíva v tom, že požaduje úplnú dôveru bez toho, aby sa musel zachovať rovnako. Je pre nich v poriadku aby si prečítali vaše e-maily, hľadali dôkazy, že im klamete a našli skryté spôsoby ako otestovať vašu lojalitu. Ak však očakávate rovnaký prístup od nich, máte smolu.

Strelec: Ten najlepší

Zlý Strelec bude neustále súťažiť so svojimi priateľmi. Prijali vás na školu, jeho zobrali na lepšiu. Napísali ste báseň? On napísal román. Milujú hru, v ktorej sa chcú ukázať v čo najlepšom svetle.

Kozorožec: Vykorisťovateľ

Ľahko sa zbavia priateľa, ktorý už nenslúži ich záujmom. Ak ich konfrontujete, nepríjmu žiadnu zodpovednosť a donútia vás myslieť si, že ste si nikdy blízki neboli. Jediná im blízka vec je moc.

Vodnár: Nedostatok empatie

Ako intelektuálne znamenie, túžia po stimulácii a novosti, často pociťujú nízku empatiu voči ľuďom, ktorých opúšťajú. Ich však zaujíma budúcnosť a vy ste pre nich minulosťou.

Ryby: Skrytý narcisti

Narozdiel od Leva sa tento druh narcizmu vyznačuje obetavosťou a mučeníckým komplexom. Budú niesť emocionálne bremená len aby vás neskôr za to odsúdili. Nezáleží na tom, čím si prechádza niekto iný alebo čo je spravodlivé – vo svojom svetonázore sú hlavnými obeťami.

Čítajte tiež: