VIDEO: Lukáš Adamec zverejnil video klip k piesni Tancuj mi

NETKY.SK • 18 Marec 2019, 17:03 • 2 min
VIDEO: Lukáš Adamec zverejnil video klip k piesni Tancuj mi

BRATISLAVA - Slovenský spevák Lukáš Adamec zverejnil videoklip k piesni Tancuj mi. Novinkou chcel podľa vlastných slov dokázať, že hudba spája - stačí ju precítiť. Výrobu klipu mal na starosti Marco Procházka so svojím tímom.

slovakia

left justify in out

Prvotný nápad na skladbu Tancuj mi vznikol už pred približne dvoma rokmi. Prvé tóny pesničky má na svedomí muzikant Tomi Okres, ktorý s Adamcom spolupracuje roky a výrazne sa podpísal na jeho debutovom nosiči.

 

„Nápad mi Tomi predstavil už veľmi dávno a odvtedy mi tam ten “chrobák“ ostal. Páčil sa mi motív a temperament tejto skladby. Úplne ku mne sadla a ja som z nej už vtedy cítil, že by mala dostať šancu na dokončenie a predstavenie ľuďom,“ priblížil Adamec, ktorý neskôr zložil refrén a napísal text. Skladbu nahrali spolu s kapelou začiatkom tohto roka a na vizuálnej podobe singla pracovali vo februári.

O podobe videoklipu mal spevák celkom jasnú predstavu a od začiatku podľa vlastných slov vedel, že ústrednou témou bude tanec.

 

„Priznám sa, že keď som si uvedomil, že by to malo byť čisto tanečné, v hlave sa mi ako prvý premietol videoklip It's Like That od RUN-DMC, kde sa odohráva tanečný battle medzi chalanmi a dievčatami. Ale na čo by sme robili súboj, keď môžeme všetci spoločne žúrovať? Potom mi napadlo, že by sme mohli dať priestor rôznym tanečným štýlom,“ priblížil svoje nápady.

 

S jasnou predstavou následne oslovil tanečníka Miňa Kereša, pod ktorého vedením sa v klipe predstavila slovenská tanečná elita a zatancoval si v ňom aj Lukáš Adamec. 

 

„Ja som práve nechcel byť aktérom tanečných výkonov. Aj keď nakoniec som bol tak uvoľnený, že sme to proste zachytili. Boli tam so mnou veľkí profíci, s ktorými sa predsa len inak tancuje. Vedel som sa uvoľniť aj preto, že s väčšinou z nich som už v minulosti spolupracoval v rôznych projektoch,“ okomentoval svoje tanečné výkony.

Nový album predstaví Lukáš Adamec naživo v rámci špeciálnych koncertov, kde okrem jeho najväčších hitov a čerstvej novinky zaznejú aj ďalšie piesne. Dramaturgiu koncertov spevák oživí hosťami. V Košiciach sa 22. marca predstaví Ondrej Kandráč, ktorý okrem spoločného čísla s Lukášom a jeho kapelou v Kulturparku odpremiéruje aj vlastnú novinku Postav Dom. V bratislavskom Ateliéri Babylon zas 6. apríla zaspieva aj líder kapely IMT Smile Ivan Tásler. Na oboch koncertoch sa predvedie aj bubeníčka Nikoleta Drummer Šurinová. Čerstvo ohláseným hosťom je Peter Bič Project, ktorý v oboch mestách predstaví svoje slovenské hity.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona