Bruno Mars a Cardi B zverejnili videoklip k piesni Please Me

NETKY.SK • 3 Marec 2019, 08:24 • 2 min
Bruno Mars a Cardi B zverejnili videoklip k piesni Please Me

BRATISLAVA - Americký spevák Bruno Mars a jeho kolegyňa Cardi B zverejnili videoklip k piesni Please Me. Dvojica, ktorá vlani spolupracovala na remixe skladby Finesse, nakrúcala novinku v reštaurácii a tiež v uliciach Los Angeles.

slovakia

left justify in out

Na réžii spolupracovali Mars a Florent Dechard. Tanisha Scott, Phil Tayag a 33-ročný interpret sa takisto postarali o choreografiu. Mars a 26-ročná Cardi B zverejnili singel Please Me 15. februára. S produkciou spevákovi pomohli The Stereotypes.

Bruno Mars, vlastným menom Peter Gene Hernandez, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2004. Známym sa však stal až o šesť rokov neskôr vďaka spolupráci s rapperom B.o.B. na singli Nothin' On You, ktorý sa dostal na vrchol singlových rebríčkov v USA aj Veľkej Británii. Mars je tiež spoluautorom úspešnej piesne Billionaire Travieho McCoya a spolupracoval aj na hite Fuck You od Cee Lo Greena. Na konte má zatiaľ tri štúdiovky - Doo-Wops & Hooligans (2010), Unorthodox Jukebox (2012) a 24k Magic (2016). V roku 2014 nahral s producentom Markom Ronsonom hit Uptown Funk, za ktorý získali dve ceny Grammy. Mars má dosiaľ na konte celkovo 11 zlatých gramofónikov.

 


Cardi B, vlastným menom Belcalis Marlenis Almánzar, debutovala v roku 2017 singlom Bodak Yellow, ktorý sa dostal na prvú priečku Billboard Hot 100 a v roku 2018 jej vyniesol aj dve nominácie na Grammy. Jej prvý album Invasion of Privacy, ktorý sa dostal na trh v apríli 2018, debutoval na prvej priečke Billboard 200 a okrem Bodak Yellow z neho vzišli aj ďalšie tri úspešné single Bartier Cardi, Be Careful a I Like It. Získala vďaka nemu aj Grammy v kategórii Najlepší rapový album.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies