Free songs
Home / Zdravie / Osvojte si jemnú a šetrnú starostlivosť o vašu pleť
Osvojte si jemnú a šetrnú starostlivosť o vašu pleť

Osvojte si jemnú a šetrnú starostlivosť o vašu pleť

Nevyhnutnosťou kompletnej kozmetickej výbavy pre každú ženu by mala byť micelárna voda. Je jemná a upokojujúca. Micelárna voda vašu pleť šetrne očistí a pripraví na ďalšie fázy starostlivosti o váš zovňajšok.

Zloženie micelárnej vody je kľúčovým prvkom pre odličovanie vašej pokožky

Vďaka zložkám micelárnej vody vás už nebude trápiť pocit mastného filmu po ošetrení pleti. Drobné jednovrstvové molekuly zvané micely totiž zachytávajú aj tie najmenšie nečistoty na povrchu pleti. Rovnako účinne však pôsobia aj na nečistoty usadené v hlbšej vrstve vašej pokožky, tak isto na zvyšky make-upu, na kožný maz či odumreté čiastočky vašej pleti.

Citlivosť pleti nebude pre vás prekážkou

Výhodou používania micelárnej vody na citlivú a suchú až atopickú pokožku je jej šetrné pôsobenie vzhľadom k pH faktoru vašej pleti a rešpektovaniu kožnej bariéry. Tá tvorí prirodzený ochranný filter pokožky, ktorý sa však dlhodobou a častou aplikáciou nevhodných prostriedkov narúša. Tým sa znižuje hodnota pH pokožky a stráca sa jej schopnosť trvalo viazať vodu. Pre ženy so suchým typom pleti je problémom nájsť vhodné odličovacie a ošetrovacie prípravky, avšak voľba micelárnej vody určite nebude krokom vedľa.

Spôsob aplikácie je veľmi jednoduchý

Cestujete, máte chvíľku voľna v práci či relaxujete doma alebo na dovolenke? Vezmite si vatový tampón, aplikujte naň micelárnu vodu Sensibio H2O a jemnými krúživými pohybmi rozmaznávajte vašu pleť. Pokojne a bez obáv aj trikrát denne. Je však potrebné dodržať postup starostlivosti o pleť a  pri čistení pravidelne vymieňať tampón za nový dovtedy, kým po odličovaní neostane čistý. Odmenou za vašu starostlivosť bude krásne žiarivá, čistá pleť, ktorú vám bude závidieť naozaj každý.

Pravidelnosť používania micelárnej vody znižuje citlivosť a podráždenie pleti

Kľúčový faktor úspechu micelárnej vody tkvie v jej zložení. Prirodzené pH a nulová prítomnosť parfumov robí z micelárnej vody vhodný variant pre všetky typy pleti, vrátane tej s kožnými defektmi. Pri výbere produktu by si mal zákazník skontrolovať  označenie stupňa kyslosti či zásaditosti prípravku. Mierne kyslé hodnoty sú prospešné, ale ani neutrálne pH vám nezaručí, že vami zvolené kozmetické prípravky budú šetrné a jemné k vašej pokožke. Hodnotu pH pleti je dôležité zneutralizovať a predchádzať kontaktu pokožky s nevhodným prípravkom.

Kvalitná kozmetika – záruka úspechu

Voľba vhodnej kozmetiky je pre zachovanie zdravia pokožky nevyhnutnosťou. V lekárňach či internetových obchodoch sa preto poobzerajte po overených, dermatologicky testovaných prípravkoch. Najvyššie kritériá kvality spĺňajú kozmetické balíčky značky Bioderma. Aktuálne sú v ponuke skvelé balíčky z radu Sensibio H2O za výhodnú cenu. V rámci práve prebiehajúcej súťaže môžete kozmetiku Sensibio H2O vyhrať na 5 rokov zadarmo. To treba využiť!

Scroll To Top