5 sexy hviezd Victoria's Secret spolu! Tak čo, radšej vyzlečené alebo oblečené?

Spájajú ich minimálne dve veci - všetky pracovali ako modelky a dlhé roky sa týmto zamestnaním živili alebo stále živia. A všetky sa objavili na mólo najznámejšej prehliadky dámskej bielizne na svete.

26.02.2019 00:00
debata (2)
zväčšiť Nemecká topmodelka Heidi Klum na svojej... Foto: Reuters, SITA/AP, koláž: Pravda
Nemecká topmodelka Heidi Klum na svojej poslednej prehliadke pre Victoria´s Secret v roku 2010 a na párty magazínu Vanity Fair. Nemecká topmodelka Heidi Klum na svojej poslednej prehliadke pre Victoria's Secret v roku 2010 a na párty magazínu Vanity Fair.

Reč je o topmodelkách, ktoré svoje krivky predviedli pred objektívmi a zrakmi celého sveta na prehliadkach Victoria's Secret. Pätica dám s touto skúsenosťou sa zišla v závere víkendu na oscarovom gala a párty časopisu Vanity Fair.

Brazílska topmodelka Alessandra Ambrosio na... Foto: Reuters, SITA/AP, koláž: Pravda
Brazílska topmodelka Alessandra Ambrosio na červenom koberci párty Vanity Fair a na prehliadke Victoria´s Secret v roku 2017. Brazílska topmodelka Alessandra Ambrosio na červenom koberci párty Vanity Fair a na prehliadke Victoria's Secret v roku 2017.

Služobne najstaršou spomedzi dám je nepochybne 45-ročná Heidi Klum, ktorá poslednýkrát pre VS predvádzala v roku 2010. Zdá sa, že jej forma je stále ukážková, aj bezmála desať rokov od tohto momentu.

Stajňu amerického výrobcu dámskej bielizne opustila po dlhých rokoch aj brazílska gazela Alessandra Ambrosio. V roku 2017 sa objavila na móle poslednýkrát, o rok neskôr sa potom lúčila so značkou jej krajanka Adriana Lima.

zväčšiť Ruská topmodelka Irina Shayk na svojej jedinej... Foto: SHUTTERSTOCK, SITA/AP, koláž: Pravda
Ruská topmodelka Irina Shayk na svojej jedinej prehliadke pre Victoria´s Secret v roku 2016 a na párty magazínu Vanity Fair. Ruská topmodelka Irina Shayk na svojej jedinej prehliadke pre Victoria's Secret v roku 2016 a na červenom koberci 91. ročníka Oscarov.

Medzi ozdoby móla vždy patrila Britka Rosie Huntington-Whiteley, posledné roky sa však viac sústreďuje na „oblečenú“ prácu alebo polonahé kreácie na červenom koberci. V nedeľu ukázala sexy nohy v striebornom modeli Versace.

zväčšiť Britská topmodelka Rosie Huntington-Whiteley na... Foto: Reuters, SHUTTERSTOCK, koláž: Pravda
Rosie Huntington-Whiteley Britská topmodelka Rosie Huntington-Whiteley na červenom koberci párty Vanity Fair a na prehliadke Victoria's Secret v roku 2009.

Naopak prekvapivo zahalená prišla iná kráska, ktorá sa objavila na prehliadke značky v roku 2016, dokonca na začiatku druhého trimestra tehotenstva. Reč je o modelke Irine Shaykovej.

zväčšiť Americká topmodelka Kendall Jenner na... Foto: Reuters, SITA/AP, koláž: Pravda
Kendall Jenner Americká topmodelka Kendall Jenner na prehliadke Victoria's Secret na konci roka 2018 a na párty magazínu Vanity Fair.

Jedinou z dám, ktorá stále pre značku pracuje a predvádzala aj na zatiaľ poslednej prehliadke v New Yorku, je Kendall Jenner. Najlepšie platená modelka planéty si na červený koberec Vanity Fair Párty vyrazila odhalená azda takmer podobne, akoby to urobila v rámci prehliadky. Ktorá z dám sa vám najviac páči na móle aj mimo neho?

 Kendall Jenner prichádza na oscarovú párty...
Priyanka Chopra  a Nick Jonas  prichádzajú na...
+35Kendall Jenner a Caitlyn Jenner prichádzajú na...
VIDEO: Pozrite si video módy z oscarového galavečera
Video

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #krása #irina Shayk #modelka #Heidi Klum #Victoria´s Secret #Alessandra Ambrosio #Kendall Jenner #Rosie Huntigton-Whiteley

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...