25.04.2024, meniny má
20. februára 2019

Fantastická kapela Garbage sa so svojou charizmatickou škótskou speváčkou predstaví v našom amfiteátri

reklama

Ako sme vás už informovali v predchádzajúcich článkoch, projekt IN CASTLE v Seredi pokračuje aj v tomto roku a dnes už poznáme ďalšieho interpreta. Naše mesto navštívi skvelá skupina GarbageFanúšikovia kapely, ako aj priaznivci tohto unikátneho seredského festivalového projektu, sa tak môžu tešiť na ďalšiu poriadnu hudobnú nádielku. Organizátormi tohto skvelého projektu sú Agentúra KVAS, Dom kultúry Sereď, Rock Hard, MUSIC ZONE a MaxiTicket.sk – online vstupenky. Už 26. júna o 20:00 hod. si tak môžeme vychutnať ďalšiu skutočnú lahôdku v čarovnej atmosfére Zámockého parku a Mestského amfiteátra v Seredi.

Legendárna kapela Garbage bola nominovaná aj na ceny Grammy

Členmi americkej alternatívno-rockovej kapely Garbage sú už 25 rokov Američania Duke Erikson, Steve Marker, Butch Vig a spevom, šarmom a skutočnou charizmou túto partiu výborne dopĺňa Škótka Shirley Manson. Na svojom hudobnom účte majú 6 albumov a predaných viac ako 17 miliónov nosičov. Koncertujú po celom svete a precestovali viac ako 35 krajín. 

Medzi najznámejšie z nekonečného zoznamu ich singlov patria mnohé skladby, ako napríklad: Stupid Girl, Only Happy When It Rains, Milk, I Think I’m Paranoid, When I Grow Up, Special, Push It, You Look So Fine, Androgyny, Cherry Lips (Go Baby Go!)Opomenúť samozrejme nemôžeme titulnú „bondovskú“ skladbu, ktorú skupina nahrala pre deviate pokračovanie slávnej série James Bond The World Is Not Enough. Minulý rok oslávili členovia kapely koncertmi v Európe, Severnej Amerike a v Mexiku dvadsiate výročie od vydania obľúbeného albumu Version 2.0, ktorý bol nominovaný na dve ceny Grammy. Skupina aktuálne pripravuje v štúdiu už svoj siedmy album. A tak sa môžeme tešiť nielen na legendárne známe skladby, ale určite aj na skvelé novinky.

reklama

Projekt IN CASTLE boduje aj túto sezónu

Open-air koncerty projektu IN CASTLE v Zámockom parku, ktorý je v blízkosti nášho historického kaštieľa a ktorého súčasťou je aj Mestský amfiteáter, lákajú do Serede priaznivcov dobrej hudby nielen zo Slovenska, ale aj zo zahraničia. Stali sa mimoriadne obľúbenými a prinášajú nezabudnuteľné zážitky a dojmy dotvárané atmosférou skvelej hudby, genia loci miesta a ľudí. 

Nenechajte si preto ujsť tento fantastický zážitok a zaobstarajte si vstupenku čím skôr. Buďte medzi prvými 500 nadšencami a získate ju za cenu 19 eur. Vstupenky si môžete zakúpiť po rozkliknutí tohto odkazu. V predpredaji ich môžete získať aj v pokladni Kina NOVA.

https://www.youtube.com/watch?v=8C5NLfYdZaE

Páčil sa vám článok? Podporte ho zdieľaním

Zdieľať na Facebooku