Farmári v Bratislave blokujú cesty smerom na Most SNP

NETKY.SK • 20 Február 2019, 16:04 • 2 min
Farmári v Bratislave blokujú cesty smerom na Most SNP

BRATISLAVA - Bratislava 20. februára (TASR) – Skupina nespokojných farmárov blokuje komunikáciu v smere na Most SNP v Bratislave. V jednom jazdnom pruhu farmári kľačia a v druhom sú odstavené poľnohospodárske stroje. Pre TASR to uviedol Patrik Magdoško z Iniciatívy poľnohospodárov, ktorý je medzi kľačiacimi.

slovakia

left justify in out

Podľa jeho slov takto protestujú asi 45 minút a približne okolo 15.30 h by chceli pokračovať na Tyršovo nábrežie v bratislavskej Petržalke, kam prišli v utorok (19. 2.) napoludnie na poľnohospodárskych strojoch a kde majú centrum protestu.

 

img

 

"Vláda bagatelizovala naše pripomienky," vyjadril sa Patrik Magdoško krátko na margo rokovania na Úrade vlády SR. Vo štvrtok (21. 2.) sa chcú farmári zúčastniť na zhromaždení na pamiatku zavraždeného novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej.

 

img

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies