Novodubnický maratón 2019 a MTBIKER - netradičné spojenie

Podpora maratónu v našom podaní bude znamenať trochu viac než len ceny pre víťazov a veríme, že vám prinesieme aj niečo navyše.

Už v minulom článku o novinkách, ktoré chystáme na sezónu 2019 sme v skratke spomenuli aj spojenie s Novodubnickým maratónom, ktorý mimochodom oslávi tento rok už 25. výročie. Predsa len naša podpora maratónu nie je len o tom, aby sa na plagát hodilo naše logo.

Cieľom je priniesť niečo navyše, niečo čo ľudí motivuje vyraziť, dobre si zajazdiť, dať poriadne do tela a užiť si trochu bikerskej „komunity“. Veď práve maratóny a atmosféra na nich je dôvod, prečo mňa osobne tieto akcie tak bavia a som im verný už toľko rokov...


Prihlasovanie

Tým úplne základným je jednoduché a jasné prihlasovanie, s ktorým už máme skúsenosti napr. pri akciách ako je Okolo Domaše, Detská Tour Petra Sagana a ďalších. Na rovnakom princípe bude fungovať aj pre tento maratón a teda pôjde sa priamo cez našu stránku.

Tu by sa hodilo doplniť info, že celkový limit štartujúcich je stanovený na 525 kúskov. Trať "Family" počtom ľudí obmedzená nie je. Štartovné bude rozdelené na celkovo 4 vlny od 14 € do 23 €, pričom rovnako každá vlna bude mať svoj limit. Teda čím skôr sa prihlásite, tým lepšie pre vás . Prihlásiť sa môžete od 1. marca a všetky podrobnosti následne nájdete na tomto odkaze.


Obsah

Zrejme nemusíme opakovať, že súčasťou MTBIKER je aj tvorba videí pre YouTube kanál . Radi by sme pripravili pár kúskov, ktoré budú na túto akciu trochu napojené. Jedným z nich bude napr. prehliadka trate a ukážka zaujímavých úsekov a toho, čo vás na maratóne čaká. Budete tak trochu lepšie vedieť, na čo sa pripraviť a na čo sa tešiť (prípadne naopak). Ďalšie témy sa trochu dotknú samotnej prípravy na preteky a vecí s tým súvisiacich.

S videom bude súvisieť aj tradičný report priamo z pretekov, ktorý ale tentoraz doplní aj finálne video z celej akcie pod našou taktovkou – náš kameraman teda vybehne do terénu a výsledkom bude komplexné video z celého podujatia. Nezabudnite sa teda na trati poriadne usmievať, prípadne aspoň v cieli . Zatiaľ si môžete pre inšpiráciu pozrieť report z minulého roku.

Zabezpečenie

Rovnako si uvedomujeme, že na podobnom podujatí je dôležité klásť dôraz na niektoré detaily v rámci zabezpečenia – veríme, že naše skúsenosti s účasťou na množstve akcií u nás či v zahraničí sa trochu zúročia . Sem patria napríklad dobre vybavené bufety pre „pretekárov“ aj „pohodárov“ a na nich dostupné základné veci pre jednoduchý a rýchly servis.


Nielen preteky

Veľa ľudí nechodí na preteky len preto, aby sa vybláznili na trati, ale aj preto aby stretli svojich kamarátov a boli v partii ľudí s podobným zmýšľaním a pohľadom na svet. Radi by sme to všetko doplnili aj o možnosť sa niečo jednoducho a rýchlo naučiť. V rámci toho by sme chceli usporiadať pár ukážok ako riešiť základné technické problémy, ktoré vás môžu na podobných akciách zaskočiť a nemuseli ste ísť tak vo výsledku peši.

S tým všetkým súvisí aj zázemie, ktoré by sme chceli pripraviť tak, aby ste si s nami mohli posedieť, prehodiť pár slov a hlavne, aby bola pohoda. Veď čo je po pretekoch lepšie, ako trochu rozobrať dianie na trati, či zaujímavé technické novinky. No a samozrejme aj priamo veci súvisiace s tým, čo ako MTBIKER robíme – tým mám na mysli najmä tvorbu obsahu, keďže prísť by mali aj Bimjeam alebo Kimlo. Rovnako bude k dispozícii malé občerstvenie a možnosť obzrieť si niektoré zaujímavé vecičky od nás z MTBIKER centra.

Tým klasickým, čo sa nemení, bude rovnako možnosť prísť si pre svoje osobné odbery z nášho MTBIKER shopu, resp. si nechať objednávku doniesť na maratón. Len nezabúdajte na fakt, že nahadzovať nový plášť 5 min pred štartom, nie je v tomto prípade ideálne riešenie .

Aby ste si odniesli aj niečo mimo zážitkov

Tak pod týmto pojmom si samozrejme môžete predstaviť napr. ceny pre víťazov a tradičnú tombolu. Naším cieľom je, aby tieto veci mali pre vás hodnotu a našli ste pre ne vyžitie. Či už teda budete mať natrénované a postavíte sa na „bedňu“, alebo sa na vás obráti pani šťastena...

Nezabúdame, že dôležitým a ak nie kľúčovým prvkom dobrej akcie je aj tradičné maratónske tričko. Máme preto pripravený dizajn, ktorý by sa vám mohol pozdávať a ktorý následne budete hrdo nosiť .


Veríme, že veci ktoré vyššie píšem, sa nám podarí nakoniec úspešne zrealizovať a priniesť vám tak trochu iný maratónsky zážitok. Nakoniec, človek nikdy nevie, čo všetko sa môže stať a určite sa niečo na 100 % podariť nemusí. Ja hlavne dúfam, že k tradičným aspektom maratónu dokážeme pre vás priniesť niečo navyše. Tak už len jediné... vidíme sa na štarte v auguste .
report_problem Našiel si v texte chybu?

MTBIKER Novodubnický maratón 25.ročník

calendar_today 24.08.2019
label MTB maratón
place Nová Dubnica (Slovensko)

Imroman 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: MTBIKER Novodubnický maratón - kráľ sa blíži

Pozvánka: MTBIKER Novodubnický maratón - kráľ sa blíži

Historicky najstarší maratón je už za dverami a tu je malé pripomenutie toho, čo nás čaká.
Prečo ísť na MTBIKER Novodubnický maratón

Prečo ísť na MTBIKER Novodubnický maratón

20. augusta sa opäť stretneme v Novej Dubnici, no pripravili sme pár zmien a ku tomu ešte pridáme aj niekoľko dôvodov, prečo maratón vôbec vyskúšať.
Pozvánka: Škoda MTB Maratón Rajecké Teplice – majstrák neďaleko Žiliny

Pozvánka: Škoda MTB Maratón Rajecké Teplice – majstrák neďaleko Žiliny

Stálica v pretekovom kalendári v krásnom prostredí Rajeckej Doliny a Lúčanskej Malej Fatry napíše ďalší ročník a my tam nesmieme chýbať.
keyboard_arrow_up