Hrozné: Z prechádzky lesíkom sa stala prehliadka odpadkov!

20.2.2019
0

Zdroj: Fb Vrakuňa Bratislava

Páčil sa vám článok?

Naozaj smutný pohľad sa naskytol pani Edite, keď sa rozhodla prejsť lesíkom vo Vrakuni. Navôkol porozhadzovaných odpadkov v prírode naozaj nebolo málo.

Pani Edita upozornila na situáciu lesíka vo Vrakuni, ktorý je plný odpadkov a špiny. Prostredníctvom sociálnej siete uverejnila na oficiálnej stránke mestskej časti Vrakuňa fotografie, na ktoré je naozaj smutný pohľad. Sama to, čo videla okomentovala takto: ,,Prechádzka po Vrakunskom lesíku, ja viem je tam krásne, ale... Nuž nabudúce nabehnem v rukaviciach a s vrecami na odpadky, " napísala pani Edita.

Pozrite si fotografie z lesíka vo Vrakuni:

​Komentáre obyvateľov nenechali na seba dlho čakať. Tí, upozorňovali v diskusii viackrát na to, že v lesíku sa začínajú zhromažďovať skupinky narkomanov. A rovnako tak ničia aj zastávky a detské ihriská.

Na situáciu reagoval prostredníctvom sociálnej siete aj starosta Vrakune Martin Kuruc:

,,Ono viete, mestská časť upratuje koľko sa dá, teraz sme začali s jarným upratovaním, ale toto je vizitka nás, občanov. Tak isto aj tie detské ihriská, keď ich postavíme a zrekonštruujeme, ale nebudeme si ich vážiť, tak nebudeme mať nič...nemáme ani financie a ani ľudské kapacity každý deň upratať celu Vrakuňu a strážiť každé detské ihrisko," poznamenal smutne starosta.

,,Súhlasím, všetko je o ľuďoch a v ľuďoch," dodala zase pani Mária.

(bal)

Páčil sa vám článok?