Developer Ismont na sídlisku Linčianska v Trnave stavia aktuálne bytový komplex Miko, OC Island sa bude nachádzať v jeho bezprostrednej blízkosti.

Projekt vyrastie na nezastavanom území na výjazde z Trnavy smerom na Zeleneč. V tejto lokalite je nižšia konkurencia nákupných možností – väčšie nákupné centrá Arkadia, CityPark ako aj reťazce Tesco či Kaufland majú svoje prevádzky na opačnom konci mesta. City Arena v centre Trnavy je vzdialená 2,5 kilometra, OC Max viac ako tri kilometre. Neďaleko OC Island sa však chystá otvorenie iného nového obchodného centra Sofi na Bratislavskej ulici.

Aj šesťpodlažná kancelárska budova

Ismont aktuálne hlási, že s výstavbou OC Island medzi Zelenečskou a Mikovíniho ulicou začne v priebehu tohto roka. „S dokončením sa počíta začiatkom roku 2020,“ hovorí pre TREND Reality marketingová manažérka spoločnosti Monika Majerníková.

V retailovej časti je momentálne prvým potvrdeným nájomcom Billa. Reťazec má pritom v Trnave v súčasnosti päť predajní – tri v nákupných centrách CityPark, City Arena a OC Max, samostatné na Hospodárskej a Spartakovskej ulici.

Ďalších nájomcov ešte Ismont nemá podpísaných. „V rokovaní je 

Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa