Polícia hľadá svedkov incidentu, pri ktorej došlo k zraneniu ženy cestujúcej v autobuse MHD

20.2.2019

Zdroj: FB PZ Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Odbor dopravných nehôd Krajského dopravného inšpektorátu Krajského riaditeľstva Policajného zboru Bratislave sa v súvislosti s vyšetrovaním dopravnej nehody, ku ktorej došlo koncom minulého týždňa obracia na verejnosť so žiadosťou o zistenie jej svedkov.

"Dňa 15.02.2019 krátko po 18.00 h na Smolenickej ulici v smere na Bratskú ulicu doposiaľ neznáme vozidlo nedalo pri prechádzaní z ľavého jazdného pruhu do pravého prednosť autobusu MHD, v dôsledku čoho bol vodič autobusu nútení prudko zabrzdiť. Následkom došlo vo vozidle MHD k pádu jednej z cestujúcich ktorá následne utrpela zranenia," uvádza k prípadu krajský policajný hovorca Michal Szeiff. Nie je vylúčené, že vodiča osobného auta mohol trochu zmiasť aj ilustrovaný vodič DPB nachádzajúci sa ako náborový inzerát na zadnom skle autobusu, aj keď je to značne bizarná predstava... 

Zdroj: KR PZ SR

"Svedkov, ktorí videli v inkriminovanom čase na uvedenom úseku  priebeh a okolnosti týchto udalosti, alebo disponujú informáciami  ktoré by prispeli k ich objasneniu, vyzývame aby sa osobne prihlásili telefonicky na číslach 09610 / 35 550, na bezplatnom čísle polície 158, prípadne tak urobili osobne na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru," dodal Szeiff.

Páčil sa vám článok?