Naučte sa pestovať bez záhrady: Poradia vám odborníci

20.2.2019
Klíčky na tanieri

Zdroj: Facebook/Sprout me

Páčil sa vám článok?

Na dnešnom workshope, ktorý sa bude konať podvečerných hodinách v kaviarni FACH na Ventúrskej 10, vám odborníci vysvetlia všetko potrebné k tomu, aby ste sa odhodlali vyskúšať si pestovanie rozmanitých druhov klíčkov a v pohodlí vlastného domova.

Hosťom FACH SmallTalk bude autorka projektu Sprout me, Katarína Kopúnová, ktorá už 5 rokov ľuďom približuje čaro domáceho nakličovania.

Táto odborníčka Katka vám predstaví hneď niekoľko druhov klíčkov, ktoré budete môcť ochutnať. Čaká vás obľúbená redkvička, korenistá horčica, výrazná rukola, sladká ďatelinka, chrumkavé mungo, hrášok a mnohé ďalšie.

Zdroj: Facebook/Sprout me

Všetci, ktorí sa tohto workshopu zúčastnia, budú mať navyše možnosť vyrobiť si vlastnú jednoduchú verziu nakličovacej nádobky a zasadiť si do nej tie semienka, ktoré sa vám pri ochutnávaní páčili najviac.

Vstup na toto užitočné podujatie, ktoré začína o 18,00 hod. je pre všetkých voľný.

Vo formáte FACH SmallTalk dostávajú postupne šikovní ľudia a malí producenti priestor na prezentáciu.
Dozviete sa tak viac o ľuďoch, ktorí za jednotlivými projektami stoja a tiež o ich činnostiach, či produktoch. Čaká vás veľa ochutnávania, rozprávania a možností dostať kvalifikované informácie a odpovede od odborníkov z fachu.

(nc)

Páčil sa vám článok?