Derby Slovana s Trnavou je už vypredané

20.2.2019
0
Slovan - Olomouc

Zdroj: Milina Strihovská

Páčil sa vám článok?

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava odohrajú prvý súťažný zápas na svojom novom štadióne už o desať dní. Bude ním prestížny súboj proti najväčšiemu rivalovi Spartaku Trnava. O stretnutie, ktoré sa uskutoční prvý marcový víkend, je obrovský záujem.

Na novom Tehelnom poli sú už všetky vstupenky vypredané. Oznámili to belasí na svojej oficiálnej webovej stránke. Návšteva na najslávnejšom slovenskom derby prekročí počet 20-tisíc divákov. ,,Tešíme sa, že môžeme oficiálne oznámiť, že Tehelné pole bude na zápase s Trnavou vypredané. Vstupenky sa vypredali v priebehu dvoch týždňov. Riešime príjemné starosti ako napríklad zastavenie reklamnej kampane na predaj vstupeniek, keďže ich už niet. Môžem prezradiť, že po zápase s Trnavou spustíme druhú vlnu predaja permanentiek na jarnú časť, kde budú mať fanúšikovia garantovaných päť atraktívnych duelov v nadstavbovej časti sezóny," povedal marketingový riaditeľ Slovana Tomáš Straka.

Najväčšie lákadlo predstavuje, samozrejme, nový štadión. Fanúšikovia Slovana však nepochybne nie sú zvedaví len na štadión, ale aj na výkony hráčov, ktorí strávili posledných deväť rokov u „susedov“ na neďalekých Pasienkoch.

Podľa našich informácií na zápas dostanú pozvánky aj viacerí bývalí hráči Slovana, napríklad známy Argentínčan Fabio Nigro, ale aj belasé legendy rôznych vekových kategórií. ,,Z tejto skvelej správy sme nadšení, hrať pred plným domom to bude špeciálna udalosť. Pravda, ešte pred najslávnejším slovenským derby musíme zvládnuť stretnutie v Nitre proti Seredi,“ vraví tréner Slovana Martin Ševela.

Najvyššia návšteva na domácej súťaži bola do týchto chvíľ evidovaná 17. novembru 1996, keď bolo na starom Tehelnom poli na derby Slovan – Trnava (3:1) bolo  22 354 divákov.

Pre tých, ktorí ešte vstupenku nemajú, no veľmi by ju chceli, ešte predsa len existuje nádej. Je ňou VIP sektor. Lístky „do klubu bohatých“ však stoja 130 eur a vyššie.

(mv)

Páčil sa vám článok?