Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 13. február 2019

Svadby podľa Sézane

Obľúbená francúzska značka, ktorú určite poznáte minimálne z Instagramu, uvádza svadobnú líniu! Okrem šiat pre nevestu vnej nájdete aj kúsky pre svadobných hostí.

Svadby podľa Sézane

Obľúbená francúzska značka, ktorú určite poznáte minimálne z Instagramu, uvádza svadobnú líniu! Okrem šiat pre nevestu v nej nájdete aj kúsky pre svadobných hostí. Kolekcia nesie názov Grand Je(u) a obsahuje nielen šaty, ale aj overaly a smokingy.

Tak, ako typická estetika značky Sézane, aj táto línia je založená na jemných, ženských líniách s francúzskym šarmom. Modely zdobí čipka, prípadne výšivky alebo iné efektné detaily s náznakom sexepílu. Na svoje si prídu však najmä milovníčky jednoduchosti, klasických strihov a náznaku retro. Okrem dlhých šiat nájdete v kolekcii aj áčkové šaty ako vystrihnuté z 50.rokov, takže vôbec nemusíte staviť na typickú svadobnú róbu plnú opulencie.

Foto: archív značky

Biely smoking zase zapadne do obrazu modernej ženy a zaručene ho využijete po svadbe ešte na množstvo ďalších príležitosti. V línii nájdete aj doplnky, od šperkov až po kabelky, ktoré sú ladené v podobnom, rustikálnom a šarmantnom duchu.

2170

Súvisiace články