Reálny model bude určite trochu priškrtený. Automobilka ukázala interiér sériového modelu a ten veru ďaleko od konceptu nemá. Je moderný, ale zároveň vyzerá, svojim vlastným spôsobom tradične. Horizontálne usporiadanie prvkov zvýrazňuje šírku.

Cieľom bolo vytvoriť príjemnú atmosféru, čo sa podarilo najmä dreveným prvkom po celej šírke prístrojovej dosky. Na fotke je jasné, že automobilka zachovala aj manuálne ovládanie klimatizácie tlačidlami a kolieskami, neintegrovala ho zbytočne do informačno-zábavného systému.

Interiér konceptu

Honda Urban EV - čisté línie ostali aj do sériovej podoby Zdroj: Honda

Pred vodičom a spolujazdcom sú dovedna tri displeje, ktoré však vytvárajú dojem, že to je len jeden a poriadne široký. Jednotlivé segmenty zobrazujú informácie, ktoré sú štandardom, ako rýchlosť. Na to je displej pred vodičom. Stredný a bočný na opačnej strane zase zobrazujú ostatné informácie z multimediálneho systému a informácie o pohone.

Honda reálnu podobu Urban EV ukáže na autosalóne v Ženeve už o pár dní. Zatiaľ do galérie pridávame pár fotiek konceptu, ktorý naznačuje ako by sériová verzia mohla vyzerať. Nebude mať tie displeje, predpokladáme konvenčné spätné zrkadlá pre základné výbavy a disky tiež nebudú 21-palcové.

Honda Urban EV - koncept má displej v prednej maske Zdroj: Honda