Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 31. január 2019

Kabelkové trendy na rok 2019

Väčšina znás nakupuje kabelky stým, že snimi počíta nejaký ten rok. Ide teda najmä onadčasové modely, ktoré zakomponujete do akéhokoľvek outfitu, či už pracovného alebo voľnočasového.

Kabelkové trendy na rok 2019

Väčšina z nás nakupuje kabelky s tým, že s nimi počíta nejaký ten rok. Ide teda najmä o nadčasové modely, ktoré zakomponujete do akéhokoľvek outfitu, či už pracovného alebo voľnočasového. Kabelkové trendy na tento rok však prinášajú aj nieko+ko extravagantných prvkov, ale nájdu sa aj klasické kúsky.

Valcová

Tento typ kabelky, ktorý je zjavne inšpirovaný retro taškami do fitka, sme mohli zahliadnuť na prehliadkových mólach značiek Coach, Calvin Klein či Mansur Gavriel. Sú príjemným spestrením klasických, hranatých kabeliek, na ktoré sme zvyknutí.

Coach

Pletená

Taška, ktorá pripomína zero-waste nákupné tašky, ktoré môžeme vidieť cez víkend v tržniciach, sa prebojoval na prvé priečky v popularite. Obľúbili si ich značky ako Monse, Chanel či Isabel Marant.

2Monse

Miniatúrka

Mini kabelky tu síce už boli minulý rok, ale tieto nemôžeme nazvať inak, ako miniatúrky. Pravdepodobne neplnia žiadnu väčšiu úlohu, ako je uskladnenie lesku na pery a mincí. Ako doplnok však môžu byť, čo poviete?

3Brandon Maxwell

Cez krk

Tento zaujímavý model by sme skôr zaradili medzi doplnky, avšak vzhľadom na to, že predsa len dokáže uskladniť pár vecí, tak ho môžeme považovať za typ kabelky. Odštartovala to značka Burberry v prvej kolekcii pod vedením Ricarda Tisci.

4Burberry

Jedno ramienko

Naspäť ku klasike. Ak hľadáte minimalistickú, čistú líniu, ktorú využijete v každodennom živote, toto je ono. Kabelka dostala nový vzhľad vďaka využitiu jedného ramienka namiesto dvoch. Obľúbili si ju značky Dion Lee či Marc Jacobs.

5Giorgio Armani

Foto: Getty

1820

Súvisiace články