Presunúť na hlavný obsah

Najsexi ženy Hollywoodu v civile: Takto vyzerajú mimo červeného koberca, keď si myslia, že ich nikto nespozná

Zahraničné celebrity

Ženy, ktoré máme možnosť vidieť na obálkach najznámejších magazínov, tie, ktoré navštevujú prominentné podujatia a užívajú si pritom na sebe tie najluxusnejšie róby od zvučných návrhárskych mien. Ony samé sú stále iba ženami. Počas dní voľna je ich výber oblečenia úplne odlišný.

Gigi Hadid

Modelka svetového kalibru Gigi Hadid, je aj so svojou sestrou Bellou a bratom Anwarom, pokladaná za modelingovú nádej mladej generácie. Jej pôvab z nej srší na každej spoločenskej akcii, v reálnom živote je však Gigi oveľa viac zaľúbená do chlapčenského spôsobu odievania, ako do rób či šperkov. Jej víkendový look sa skladá z pohodlnej mikiny, ktorú si odmieta zo seba vyzliecť a nesmú chýbať ani robusné topánky, za ktoré s radosťou vymení akékoľvek vysoké lodičky.

Prečítajte si tiež: Chrissy Teigen a jej valentínsky večer aj so svojimi deťmi: Takto si robia navzájom radosť a vyznávajú si lásku

Kendall Jenner

Sestra Kim Kardashian si pri prezentácii na verejnosti nedáva až taký pozor ako zvyšok jej rodiny. Kim by sme nestretli v uliciach LA bez poriadnej vrstvy svojho obľúbeného make-upu. Modelka Kendall Jenner je pravým opakom. Rada sa odieva do voľného oblečenia, nezakrýva ani svoju tvár. Z domu rada vybehne iba v legínach, čím sa približuje nám, reálnym smrteľníčkam. 

Megan Fox

Herečka Megan Fox bola niekoľko krát počas svoje kariéry vyhlásená za najsexi ženu sveta. na paparazzi fotkách by ju však mnohí muži, pre ktorých je bruneta idolom krásy, ani nespoznali. Počas víkendu preferuje naozaj voľný štýl, jej výstrednosťou sú práve topánky. Komu by sa predsa chcelo nosiť niečo uzatvorené, ak môže nechať svoje nohy konečne dýchať?

Hailey Bieber

Modelka Hailey Baldwin, ktorá už nesie meno Bieber, je chameleónom, čo sa týka premien štýlu. Na červenom koberci sa vždy prezentuje zvodným odievaním, nechýbajú veľké rozparky, topánky na vražedne vysokom podpätku i zvodný pohľad. V realite je však Hailey pohodlné dievča, ktoré nedá dopustiť na svoje krátke vlasy a ich nedbalé zviazanie. Počas víkendu od nej nečakajte návštevu kaderníka, ani make-up.

Scarlett Johansson

Svoje súkromné ja si veľmi váži aj herečka Scarlett Johansson. Mužov i ženy na nej vždy vábili jej bohaté pery, herečka sa hrdí aj vyrysovanou postavou. Tú však neukazuje svetu, keď nie je zrovna nahodená na dôležitú akciu. Počas svojich víkendových povinností dáva prednosť veľkej bunde, slnečné okuliare sú jej vždy prítomným doplnkom. 

Mohlo by vás zaujímať: Toto ste o princeznej Diane netušili: Tajomstvá, na ktoré sa kráľovský palác snažil príliš neupriamovať pozornosť

Margot Robbie

Novým fenoménom krásy sa stala aj talentovaná Margott Robbie. Jej divoké premeny počas filmov strieda uhladená dáma, ktoré prezentuje módu od Chanela. Margot je pritom verná práve čiernej farbe. Svoje voľné dni v nej trávi odetá od hlavy po päty, prednosť dáva večerným nákupom, víkend je pre ňu predsa o oddychu.