Presunúť na hlavný obsah

Tento pár sa na Valentína pochválil tým najkrajším darčekom: Ktorá kráska je v radostnom očakávaní?

Feminity

Je mladá, krásna, inšpiratívna a miluje šport. Navyše, má skvelý vkus. Táto žena sa stala vzorom pre množstvo ľudí. No a teraz je v radostnom očakávaní. Viete, o ktorej tehuľke je reč?

Influencerka Tatiana Žideková je známa najmä svojim pozitívnym prístupom k životu a tým, že si každý moment užíva naozaj naplno. Všetko, do čoho sa vrhne, robí na 100%. Len v decembri oznámili spolu so svojim priateľom Michalom zásnuby a dnes je tu ďalšia novinka. Tá najkrajšia.

Prečítajte si tiež: Postava Karin Haydu sa rokmi nemení: Prijala výzvu, ktorá odhalila, že za 10 rokov vyzerá ešte lepšie ako kedysi

Najkrajší darček

Ak ste tipovali, že na fotke je sympatická Tatiana Žideková a Michal Mravec, tipli ste si správne. Áno, dvojica sa už čoskoro stane rodičmi. Po romantických zásnubách, ktoré mal párik tento rok v decembri na Bali, sa so svojimi fanúšikmi podelili o ďalšiu krásnu správu. Sympatická brunetka je v 20 týždni tehotenstva a bábätka sa nevedia dočkať. No a azda lepší dátum si na oznámenie tejto novinky, ani nemohli vybrať. Valentín, ktorý je považovaný za deň zamilovaných, je na to ako stvorený. Pri pohľade na túto dvojicu človek začína veriť, že prvotná eufória vo vzťahu nemusí byť len na začiatku. Ak ste totiž pre seba stvorení, je to okamžite vidieť na prvý pohľad. 

Sympatická influencerka si v pomerne krátkom čase vybudovala celkom slušnú fanúšikovskú základňu. Je to nielen jej skvelými fotografiami, ale najmä prirodzenosťou. Na nič sa nehrá, je sama sebou a to veru okamžite cítiť. Presne tieto veci, totiž ovplyvňujú aj všetkých okolo vás. Nákazlivý optimizmus a pozitívne vyžarovanie je Tatianinou doménou. No a navyše má skvelý vkus. 

Krásnu Tatianu a futbalistu Michala však spája oveľa viac ako len vzájomná príťažlivosť. Obaja milujú život, šport, cestovanie a sú veľmi aktívni. No v súčasnej situácii budú musieť predsa len trošku spomaliť. Avšak práve bábätko, bude len akousi pomyselnou čerešničkou ich vzťahu, ktorý sa doposiaľ vyvíja ako v rozprávke. Čo dodať, takto to zrejme vyzerá, ak ste jeden pre druhého stvorení. Samozrejme, budúcim rodičom zo srdca blahoželáme!

Mohlo by vás zaujímať: Cool Slovenky, ktoré prepadli fitness: Postavy, ktoré na nich ľudia obdivujú nie sú zadarmo, toto pre ne robia