TOP

Katka Jakeš Štumpfová už bruško neskryje: Čo ju najviac prekvapilo?

Naša známa tanečnica sa už čoskoro stane po prvýkrát mamou.

Zdá sa, že s celebritnými bábätkami sa u nás naozaj roztrhlo vrece. Čoskoro privedie na svet svoje prvé dieťatko aj tanečnica Katarína Jakeš Štumpfová, ktorá bude čoskoro už v 30. týždni tehotenstva.

Tehotenstvo si užíva naplno

Ona a jej partner podnikateľ Boris Jakeš by sa bábätka mali dočkať na jar tohto roka. Vyzerá to tak, že Katka si tehotenstvo veľmi užíva a o svoje pocity sa neváha podeliť aj prostredníctvom sociálnej siete. 

Ak by ste čakali, že krásnu tanečnicu a aj podnikateľku budú trápiť tehotenské nevoľnosti či únava, opak je pravdou. Ku fotografii s bruškom sama napísala, že sa cíti veľmi dobre, čo jej mnohé tehotné ženy môžu iba tíško závidieť. 

"26 týždňov, +8kg a strašne veľa energie...Nechápem, kde sa to vo mne berie, ale užívam si to plnými dúškami, lebo ževraj to za chvíľu skončí.Inak mám pocit, že je obrovský babyboom, tak sa mi tu prihláste tehuľky, aby som vedela, koľko vás tu máme," napísala Katka ku jednej z fotografii, na ktorej sa jej už jasne črtá tehotenské bruško. 

Stále aktívna a najmä šťastná

Podľa všetkého ani sama Katka taký prílev energie nečakala a pocity v tehotenstve ju pozitívne prekvapili. Kedže bola aj pred tehotenstvom veľmi aktívna a športovala, nezaháľa ani teraz. Ako sa hovorí, tehotenstvo nie je choroba a ak to zdravotný stav mamičke dovoľuje, lekári cvičenie  a rôzne aktivity určite odporúčajú. 

Katka si svoje sladké tajomstvo dlho nechávala pre seba a kým niektoré celebrity oznamujú radostné správy o tehotenstve takmer okamžite, ona počkala a s verejnosťou sa o novinky podelila až v 5. mesiaci tehotenstva. 

Podobné články



MÔŽE VÁS ZAUJÍMAŤ