Erotická poviedka: Prvá skúsenosť s otvoreným vzťahom

Fotogaléria
Zdroj: iStockphoto

„Poď bližšie,“ povedala som a oblizla si pery. Bol neistý, hlavne keď ešte pred pár minútami bol v náručí inej ženy. Chápala som ho. Ani mne nebolo všetko jedno, no chvela som sa vzrušením a túžbou.

Aj dnes vám prinášame erotickú poviedku.

S Filipom sme si to vydiskutovali. Premysleli, chceli skúsiť. Nebola v tom túžba rozísť sa, len skúsiť niečo nové, niečo pikantné, niečo zakázané a zároveň dovolené. O voľnom vzťahu som toho čítala tak veľa, tak často, až som si sama v noci niekedy privodila sny, v ktorých ma navštívili muži v našej spálni. Množstvo mužov, ktorí bozkávali moje telo, objímali ma, hladkali mi prsia a ja som prežívala orgazmy. Zas a znova, šialene dlhé, šialene krásne. Chcela som to, chcela som to viac ako čokoľvek iné.

Z tých snov som sa často prebúdzala spotená, s vlhkými vlasmi, ale hlavne vlhkým lonom. Rozochvená a vzrušená. Tak hladná po dobrodružstve. Sex bol pre mňa fyzická záležitosť, ako keď som sa o tretej ráno hrala s klitorisom v kúpeľni po divokých snoch a Filip slastne spal. Bolo to potešenie, rozkoš, ktoré moje telo potrebovalo.

Filip to vedel. A aj ja som vedela, že po tom tiež túži. No bola som to ja, ktorá povedala, že to skúsime. Iba tak. Na skúšku, ostaneme svoji, no naše telo sa nabaží potešenia. Dovolil mi to a ja jemu.

Kamil bol neskúsený mladý muž, ktorému som rovno vyklopila o čo ide. Aby sa nezamiloval, aby si to nevysvetlil zle. Stáli sme na prahu hotelovej spálne a on sa stále uisťoval, či je to všetko, čo som mu o voľnom vzťahu povedala pravda.

„Nerieš hlúposti,“ ťahala som ho do postele. Pobozkala ho. Zrazu som mala pocit, že sme si vymenili úlohy. Ja som bola ten dobyvateľ, čo som obvykle čakala od muža. Ja som bola tou, čo ho zvádzala a robilo mi to dobre. Pritvrdila som. Spravila som to, čo dlhé roky s Filipom nehrozilo. Stiahla som ho na posteľ. Vyzliekla mu trenírky a lačne sa začala venovať jeho penisu.

Chvíľu to trvalo, kým sa jeho rozčarovanosť a napätie premenili na erekciu, no vtedy už bol môj. Nový muž, nové prirodzenie, nová chuť. Užívala som si jeho telo. Naše pokožky boli horúce. Akoby sme boli o dva stupne teplejší. Všetko bolo horúce. Najviac ma tešilo, že to nie je nevera. Filip o tom vie, možno si užíva tiež, alebo sa len tak pofľakuje. Vzťah je o slobode, hovorila som si, keď som cítila, ako mi pulzuje nástroj tohto nesmelého muža až pri mandliach.

Konečne v sebe prebudil milovníka. Vrhol sa na mňa, strhol mi podprsenku a vybozkával mi telo. Oddala som sa jeho slasti. Nechala som ho, aby sa na mňa pozeral. Provokatívne som mu roztiahla nohy, keď mi vyzliekol aj nohavičky. Páči sa mi ten šialene zaujatý obdiv, ktorý Filip už nemával, ktorý vyprchal, už ma poznal. Užívala som si ten pocit byť novou, obdivovanou ženou. Ovoniaval ma. Cítila som jeho dych na vlhkom ohanbí, ako sa ma nevie nabažiť. Bol tak opatrný a tak jemný, až som z toho dostala zimomriavky.

Chvela som sa, keď sa perami priblížil k môjmu lonu. Jemne ich priložil ku klitorisu a poláskal ma jazykom. Vzdychala som, pretože som sa cítila ako pred prvým milovaním. Pred skutočne prvým.

Nechávala som sa unášať, prekvapiť. Chytil mi ruky, prechádzal po ich líniách. Trvalo to tak dlho a bolo to tak krásne, kým do mňa vnikol. No nakoniec to bolo úžasné. Nové. Nové telo, nová vôňa, nové vzdychy. Privrela som oči a užívala si tie pohyby dnu a von. Jeho telo sa na mne jemne pohybovalo, chytila som ho za zadok, vnorila prsty do toho svalu, ktorý sa napínal a povoľoval v rytme našej súlože

Vošla som mu do vlasov a cítila, ako je vlhký.

Vysadla som na neho. Dosadala hore a dole, hladila mu hrudník a on mi stimuloval bradavky. Všetko bolo ako symfónia. Sadli sme si na prvý raz. Možno to bolo práve v tej živočíšnosti, možno to bolo len o tom, že sme ladili, alebo v tom prekročení zakázaného, neviem. Milovali sme sa dlho. A nie raz. Milovali sme sa trikrát, kým sme konečne nasýtili túžbu našich tiel. Ostali sme ležať na plachte a túlili sa k sebe. Hladkala som telo, ktoré možno už neuvidím. A možno si ešte zavoláme. Záležalo to aj na ňom. Pritúlila som si ho na prsiach a na bradavky mi dopadal jeho teplý dych.

Páčilo sa mi to. Zopakovala by som si to sním. Napadlo mi. No vedela som, že máme s Filipom svoje pravidlá. Žiadne city. Preto som sa rýchlo obliekla, pobozkala ho na pery, na hruď aj na penis, ktorý po výkone oddychoval a vyšla som z hotela. Zaplatili sme na polovicu. Nebolo v tom nič. Boli sme samostatní, boli sme živočíšni a pobrali sme sa k svojim partnerom. Ja za Filipom, ktorého milujem preto, aký je. Aj preto, že vie, čo moje telo potrebuje.

Čítajte viac o téme:
Všetky témy