Presunúť na hlavný obsah

Rifle, ktoré vám dokonale sadnú vzhľadom na proporcie: Vyrysujete si pás či predĺžite nohy až do neba

Móda

S párom riflí je to ako s mužmi. Buď vám naozaj pasujú a vhodne rysujú vaše krivky, alebo dokážu mnohé pokaziť. Vyberajte si tie svoje, jedinečné, preto s rozumom a dbajte aj na proporcie svojej postavy.

Vyrysujte si pás

Máte už v šatníku svoje obľúbene rifle, avšak potrebovali by ste poradiť s ich stylovaním? Riešením pre zakrytie bruška je práve predĺžené sako, opasok je v súčasnosti tiež veľkým hitom. Jeho robusný tvar a kontrast farieb zahrajú vo váš prospech. Stiahnite sa ním a vaše nohy búdu v rifliach pôsobiť naozaj ladne.

Prečítajte si tiež: Veci v šatníku, ktorých by ste sa mali zbaviť: Tieto kúsky oblečenia už v roku 2019 nenoste

Nohy až do neba

Aby ste si zachovali krok plný sebavedomia, nebojte sa túto sezónu siahnuť aj po rifliach, ktoré majú nízky sed. Ženy, ktoré sú vysoké si tak môžu vytvarovať pekné predelenie tela a ich nohy budú pôsobiť ešte dlhšie. Výhodou je s takýmto typom nohavíc kombinovať aj topánky na podpätku. Čo takto biela? Tá je stále HOT.

Na dennodenné nosenie

Nikdy nie je od veci, mať v šatníku rifle, ktoré môžete vytiahnuť za každého počasia a vždy sa v nich cítiť ako bohyňa. Ten správne sediaci kúsok by sa vám mal obtiahnuť okolo pokožky stehien, lýtka sú však vhodnejšie voľné. Môžete k nim pridať topánky na nižšom podpätku, vytvoríte si tak ladnejšiu nohu, ako je tomu v prípade použitia tenisiek. 

Ak chcete schovať svoje stehná

Stretnutia, ktoré si žiadajú elegantnejší štýl, by mali zahŕňať aj tmavšie rifle. Tento typ látky pôsobí naozaj osviežujúco, navyše sa dá vyhrať s jeho pracovaním. Rozšírenie stehien vám tiež pekne zúži pás, nehovoriac o tom, že zakryje stehná, na ktoré majú mnohé ženy ťažké srdce. 

Mohlo by vás zaujímať: Nová vlna retro štýlu, ktorá ovládne jar 2019: Toto oblečenie zo svojho šatníka ešte nevyhadzujte

Predĺžte postavu

Počas dní, keď ešte nevykúka slnko, je na čase vytvoriť si radosť v duši práve vhodne zvolením oblečením. Farebné pokožky, ktoré odkryjú práve rifle, sú stávkou na veselú istotu. Nehovoriac o tom, že týmto malým manévrom si predĺžite nohu, pretože bude farebne rozčlenená hneď na niekoľko častí.