Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Simonka prezradila recept na štíhlu figúru: TOTO jej ženy budú závidieť
Zdielať na

Simonka prezradila recept na štíhlu figúru: TOTO jej ženy budú závidieť

Zdroj: facebook/simonabutinova

Je štíhla ako prútik, no diéty nedrží a pravidelne necvičí. Ako je to možné? Jojkárska hviezdička Simona Butinová, ktorá sa preslávila najmä exotickým vzhľadom nám prezradila, čo robí pre svoju chudú postavičku.

Pre niektorých je príliš chudá, pre iných zase predstavuje ideálnu ženskú postavu. Jedno je isté, tmavovláska je spokojná so svojou figúrou a za inú by ju nemenila.

Ak by ste si mysleli, že pre to, ako vyzerá hladuje, omyl! „Stravujem sa v podstate normálne. Nedržím žiadne diéty. Zjem vždy to, na čo mám chuť. Ale určite nejakú rolu zohráva to, že nejem mastné a vyprážané jedlá, bravčové mäso nejem vôbec. Nie kvôli zdravému životnému štýlu, ale nikdy mi tieto jedlá nechutili... Ani na sladké moc nie som. V lete neodolám dobrej zmrzline, ale koláče a zákusky mi nechutia vôbec. Miesto čipsov si doprajem radšej kilo pomarančov alebo iného ovocia,“ priznala nám Simonka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Na prechadzke #winteroutfit #december #mikulas #happymummy #mummylife❤️

Príspevok, ktorý zdieľa simonabutinova (@simona.butinova),

Tú by ste rozhodne nenašli makať v niektorej z posilňovní. Základ jej pohybu tvoria najmä prechádzky s 5-mesačným synčekom. „Čo sa týka cvičenia a pohybu, tak necvičím vôbec. Ani nemôžem ešte kvôli komplikovanému cisárskemu rezu. Cvičenie ma ani nebaví. Od malička som profesionálne tancovala do cca 19-tich rokov a tým som si určite vyformovala postavu. Už dlhé roky nerobím nič také, takže mám postavu zadarmo, či ako sa to hovorí,“ dodala na záver kráska. Mnohé ženy by s ňou v tomto určite okamžite menili.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

4 months postpartum? #chalange #progress #eštepármesiacovabudetoono #bordelsinevsimat? #cilinesmiechybatnakazdejfoto?‍♀️

Príspevok, ktorý zdieľa simonabutinova (@simona.butinova),

Súvisiace články

Najčítanejšie