Čo je zlé na tom, keď máme pred manželstvom veľa sexuálnych partnerov?

Čo je zlé na tom, keď máme pred manželstvom veľa sexuálnych partnerov?
Vo väčšine oblastí života platí staré známe pravidlo, že čím viac skúseností máme, tým je to pre nás lepšie a výhodnejšie.

V prípade, že chceme vynikať a uspieť v akejkoľvek profesionálnej oblasti, základom je mať dostatok skúseností v príslušnom odbore.

Je však rozdiel, či máme viac pracovných skúseností alebo tých sexuálnych.

 

Chcete byť dobrí v športe?

Neexistuje tak iná možnosť, ako vytrvalo a pravidelne trénovať.

Akýkoľvek podnikateľ či zamestnávateľ Vám zároveň jedným dychom potvrdí, že najlepšími zamestnancami sú práve takí, ktorí pôsobili v niektorom z predchádzajúcich zamestnaní dostatočne dlhý čas na to, aby získali potrebné skúsenosti v príslušnom sektore či s konkrétnou problematikou.

 

Keď hovoríme o intímnych a partnerských skúsenostiach, je to úplne inak

Zatiaľ čo dostatočné množstvo informácií je väčšinou prospešné pre život, príbeh vyzerá celkom inak, keď hovoríme o intímnych a partnerských skúsenostiach nadobudnutých prostredníctvom viacerých partnerov ešte pred manželstvom.

V tejto súvislosti bol realizovaný dlhodobý národný výskum vo Veľkej Británii, ktorého cieľovou skupinou boli mladí ľudia a cieľom bol výskum kvality a rozmanitosti ich milostného života pred vstupom do manželstva, ako aj faktorov vplývajúcich na kvalitu ich milostného života po vstupe do manželského zväzku.

Prekvapivé zistenie?

Výsledky výskumu pritom možno prekvapivo potvrdili, že skúsenosti s viacerými sexuálnymi partnermi a partnermi, ktorí spolu žili ešte pred vstupom do manželstva, sú následne spojené s nižšou kvalitou vzťahov týchto partnerov po vstupe do manželstva.

// Čítajte celý text //

Slovensko+

Najnovší podcast+

Invalid Date

0:00