S Bluetooth reproduktormi zábava nikdy nekončí.

Oddych na pláži, romantická idylka pri jazere, víkend na chate či každodenný relax u vás doma. To je len minimum zo situácií, ktoré si pýtajú prítomnosť obľúbenej hudby. Ako to najlepšie vyriešiť, ak po ruke nie je rádio, signál alebo vás rádiové hity neoslovujú? Jednoznačná voľba je Bluetooth reproduktor, s ktorým máte hudobný playlist v rukách vy.

Nie len zvuky prírody

Reproduktor, ktorý si môžete zobrať všade so sebou. To je jedna z najväčších výhod prenosných reproduktorov. Chodievate s rodinou či s priateľmi na výlety do prírody? Piknik alebo posedenie pri ohni skvele doplní vaša obľúbená hudba. Je však potrebné myslieť na to, že príroda má aj svoje prirodzené zvuky, ktoré netreba prehlušovať. Aj preto má väčšina Bluetooth reproduktorov vlastnú reguláciu hlasitosti, vďaka ktorej nebudete rušiť praskanie ohňa ani svoje myšlienky.

Ako ďalší pomocník do kuchyne

Baví vás varenie a radi si pri ňom pospevujete ? Bluetooth reproduktor je pre vás ten pravý parťák ku príprave nedeľného obeda. Z ponuky si môžete vybrať aj vodeodolný reproduktor, preto nehrozí, že ho pri chytení mokrými rukami alebo pri nehode s vodou poškodíte. Vodeodolnosť oceníte aj pri relaxovaní pri mori, jazere, či v bazéne. O svoj reproduktor sa tak vôbec nemusíte obávať a môžete si užívať letné radovánky.

Dokáže nahradiť autorádio

Vybrali ste sa na dlhú cestu a autorádio vám vypovedalo službu? Vďaka dlhej výdrži batérie sú Bluetooth reproduktory schopné plnohodnotne nahradiť akýkoľvek zdroj hudby či dopravných správ. Okrem výdrže ponúkajú aj kvalitný priestorový zvuk, vaše obľúbené piesne preto určite nebudú znieť ako z plechového hrnca. Reproduktor môžete ovládať priamo z Vášho smartfónu, čo predstavuje jeden z najpohodlnejších variantov.

Dôležitý je výkon, veľkosť a špeciálne vlastnosti

Pri výbere reproduktora by ste mali prihliadať na výkon, ktorý podmieňuje hlasitosť a rozsah zariadenia. Veľkosť reproduktora sa kedysi zvyšovala úmerne výkonu, dnes však na trhu nájdete aj malé, skladné reproduktory, ktoré Vám ponúknu vysoký výkon, kvalitný zvuk, dlhú výdrž batérie a iné kvalitatívne špecifiká. Nie všetky reproduktory sú odolné vode, nárazu či prachu, preto je potrebné premyslieť si, ako budete svoj Bluetooth reproduktor využívať a ktorý typ je pre vás ten pravý.

Zdroj: Effectix / Inzercia
Zdroj obrázka: pixabay.com