Špeciálny model má štandardne presklenú strechu Sky Roof, ktorá nielen presvetluje interiér, ale ponúka aj viac miesta nad hlavou pre oboch ľudí na palube. Pozostáva z dvoch dielov, nad každým je jeden.

Každý z dvadsiatich kusov bude pripomínať miesto vzniku. Bugatti má sídlo vo francúzskom meste Molsheim. Francúzsku trikolóru dizajnéri umiestnili na vnútornú stranu výsuvného krídla, ale aj na spätné zrkadlá a na čalúnenie sedadiel.

Karbónová karoséria je nalakovaná modrým odtieňom Steel Blue, pričom výrazný prvok písmena C na bokoch ostáva nezmenený. Matné sú, okrem laku karosérie, aj disky kolies. Celok dolaďuje modrá farba na strmeňoch bŕzd.

Bugatti Chiron Sport 110 Ans - detaily sú všade Zdroj: Bugatti

Výrazným detailom je aj hliníkový uzáver nádrže. Ten je ručne leštený a tiež prináša francúzsku trikolóru a tiež logo výročnej verzie.

Logo si našlo miesto aj na časť sedadiel predstavujúcu opierku hlavy. Vnútri je vo veľkej miere použitá modrá koža, ktorou sú čalúnené časti sedadiel, ale aj volant. Modrá, biela a červená je dokonca použitá aj na kľúči k hyperautu.

Špeciálny model je založený na verzii Sport, ktorá je o 20 kilogramov ľahšia od štandardného Chironu.

Bugatti Chiron Sport 110 Ans - logo je aj na sedadlách Zdroj: Bugatti