Presunúť na hlavný obsah

Valentín sme nikdy neoslavovali: Môj muž ma však prehovoril na naivnú hru, ktorá vyvrcholila trochu inak

Partnerské vzťahy

Tento sviatok sme nikdy nemali s mojím mužom v obľube, no po rokoch sme si povedali, že tomu predsa len dáme šancu.

S Robom sme boli spolu už päť rokov a hoci sviatok ako Valentín nás zďaleka obchádzal, v jeden rok sme si povedali, že skúsime niečo vymyslieť. Zobrali sme najbližšie letenky do Milána a bookli sme si na jednu noc hotel s tým, že žiadne plány si dopredu nebudeme robiť a doslova pôjdeme na to spontánne. 

Prečítajte si: Nezáväzný flirt na služobke ma pripravil o manželstvo: Ak by som tušila, čo sa stane, nikdy by som to nedopustila

Ak ste čakali, romantickú večeru v reštaurácii, vôbec to nebol náš zámer. Na dobré jedlo sme si spolu vyšli vždy vtedy, keď sme chceli, takže sme išli večer do baru ako za starých čias a trošku sme sa odviazali. Chodili sme z baru do baru a vždy sme si dali jeden drink. Uprostred večera sme potom vymysleli niečo, na čo dodnes nezabudnem.

V bare sme začali hrať hru

Keď sme už mali pár drinkov v sebe, Robo prišiel s hrou, ktorú som chcela vždy vyskúšať, no popravde, nikdy by som si to u nás nedovolila. V Miláne, kde nás nikto nepozná? Prečo nie. Bola to skvelá príležitosť na okorenenie vzťahu. Mimochodom, tento „valentínsky“ výlet sa nekonal priamo na Valentína, čiže bary a reštaurácie neboli preplnené zamilovanými párikmi, vtedy by sme sa tam sotva dostali. 

Povedala som Robovi, aby sme do ďalšieho baru išli oddelene, ja si sadnem k inému stolu a on tiež. Budeme sa tváriť, že k sebe vlastne nepatríme a počkáme, či s nami niekto bude flirtovať. Pravidlá boli vopred určené. Flirt bol dovolený, niečo viac zakázané, resp. s tým sme ani nerátali, že by k niečomu takému mohlo vôbec dôjsť. 

Najskôr prišiel za mnou muž, ale to ešte nič neznamenalo

Sedela som pri pohári s drinkom a netrvalo dlho, oslovil ma ihneď jeden starší pán. Mal o niekoľko rokov viac ako môj muž a taliansky šarm, takže si viete predstaviť asi, akou charizmou disponoval. Tajne som očkom sledovala svojho muža, či žiarli a čo to s ním robí. Sledovať priamo to, ako môj muž mierne žiarli a akú pozornosť mi dáva tento starší pán mi dodávalo v tomto stave veľa sebavedomia. Nikdy som sa necítila byť taká príťažlivá a zároveň som vedela, že si to všetko môžem dovoliť. Pravidlá boli vopred určené. Ani neviem ako a po dvoch drinkoch som zabudla, že tam vzadu je môj muž a len tak som nazrela, či ešte sedí sám. 

Robovi robila zrazu spoločnosť táto slečna

Nesedel. Spoločnosť mu už robila mladá slečna, musím povedať, mala niečo do seba. Bolo vidno, že Robo má spočiatku výčitky a bojí sa, aby som za ním ku stolu neprišla a neurobila scény. Nevadilo mi to, práve naopak, cítila som sa oveľa viac uvoľnenejšie. Keby tam bol sám, mala by som skôr výčitky ja. Takto sme si boli rovní a vedeli sme, že táto maličká žiarlivosť vráti vášeň do nášho vzťahu a hotelová noc bude stáť za to. 

Neprehliadnite: Táto časť ženského tela patrí podľa mužov medzi najviac sexi: Vedeli ste, že toto im pripadá najatraktívnejšie?

Keď som sa však po chvíli obzrela, videla som, že táto mladá dáma mu zrazu sedí na kolenách a on sa jej dotýka zadku. O takýchto intímnostiach sme však nehovorili, takže som zrazu mala o jedno promile menej a sledovala každý jeden pohyb. Potom som mu poslala sms, že mám na neho veľkú chuť a chcem ísť na hotel. Prežili sme síce naozaj vášnivú noc a nebavili sme sa o celej tejto hre, až doma. 

Vtedy som sa dozvedela nemilú správu. Slečna bola nakoniec Slovenka a dokonca mala prácu pár blokov od môjho muža. To pre mňa nebola veľmi povzbudivá správa a tento moment spôsobil, že som začala na svojho muža oveľa viac žiarliť. Jednu vášnivú noc som tak vymenila za stabilitu vo vzťahu, o ktorú sa dnes deň čo deň bojím... Ako by ste fungovali vy, keby ste boli na mojom mieste?