Ešte stále sa milujú? Helena Vondráčková priznala, ako skutočne oslavuje Valentína

Helena Vondráčková
Helena Vondráčková slávnostne otvára výstavu Showroomu D. I. C.

Známa umelkyňa bude mať tento rok šestnáste výročie svadby, keď sa brala na hrade Karlštejn.

Česká speváčka Helena Vondráčková si s manželom Martinom Michalom užívajú Valentína už 16 rokov. „Teraz budeme mať šestnáste výročie našej svadby, keď sme sa brali na hrade Karlštejn a niesol ma po schodoch… Tie schody boli síce len tri, aby som mu nezničila chrbticu, ale máme z toho krásne fotky!“ zaspomínala si s úsmevom česká legenda. „A tá láska naozaj dodnes nevyprchala, aj keď sa hovorí, že to trvá len nejaký čas a potom sa zo zamilovanosti stane skôr priateľstvo… My sa máme dodnes hrozne radi a milujeme sa,“ uviedla Vondráčková.

Valentína podľa vlastných slov prežíva skôr známa umelkyňa než jej partner. „Ja mu to ale vždy pripomínam! To je zaujímavé, lebo on inak všetky sviatky, narodeniny a Vianoce registruje, darčeky má nakúpené už dávno predtým a nikdy na nič nezabudne, no toho Valentína berie tak inak, to až tak moc neprežíva. Ja si jeho sviatky pamätám tiež, ale musela som si ich horko-ťažko natlačiť do hlavy, on je v porovnaní so mnou v tomto ako počítač. Miluje ma, ja to viem,“ podotkla 71-ročná rodáčka z Prahy, ktorá sa v polovici júna predstaví pri príležitosti 55. výročia na hudobnej scéne v nitrianskom amfiteátri, kde predvedie svoje najväčšie hity.

Teším sa na to, pretože to bude open air koncert a ten má zas úplne inú atmosféru ako koncert v hale. Ak máte pekné počasie, je to krásny zážitok. Budem tam spievať aj rovnaké skladby, ako na mojom narodeninovom koncerte na štadióne v Bratislave a zaradím do repertoára aj také, ktoré som v Bratislave nespievala, aby sme sa neopakovali. Samozrejme, tie najväčšie hity zaznieť musia, tomu sa nevyhnete, ale budem spievať aj veci z posledných albumov a rada by som predviedla aj niečo z muzikálov a nejaké filmové pesničky,“ priblížila Vondráčková. „Hostí ešte potvrdzujeme, takže tých v tejto chvíli ešte prezradiť nemôžem, no verím, že budú pre nitrianske publikum zaujímaví. Ja mám široké spektrum poslucháčov od detí až po babičky, tak dúfam, že sa do každého nejako trafíme,“ poznamenala speváčka, ktorá má už v marci podľa vlastných slov celkom plný diár. „Už v marci budem celkom v behu, v polovici mesiaca vyrážam na prvý koncert turné Dlouhá noc live a okrem toho ma čaká mnoho ďalších aktivít, mám ponuky asi na štyri televízie v Poľsku aj Nemecku a čo ma veľmi potešilo, dostala som ponuku v Nemecku aj na turné. To by malo byť zas v máji. Predtým budem trochu odpočívať, ideme s manželom v apríli na Floridu, no budem sa na dovolenke musieť už učiť nemecké texty a budem tam pekne zarezávať, takže ono to zas až také leháro nebude,“ zasmiala sa známa umelkyňa.

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom