5 tipov na príjemný valentínsky večer

14. február, deň sv. Valentína, sviatok všetkých zamilovaných. Deň, kedy svojej láske dáte najavo, ako veľmi vám na nej/ňom záleží. Máte na pláne nejakú romantiku? Ešte nie? Čo tak urobiť si príjemný večer so svojím najbližším a čipsami Lay´s pri romantickom filme? Pozrite si našich 5 tipov, ako  navodiť tú správnu romantickú atmosféru.

1. Vymeňte pyžamo a tepláky za elegantnejšie oblečenie. Pozeranie filmu tak získa tu správnou atmosféru.

2. Začnite dobrou večerou. Pokiaľ tak bežne nerobíte, skúste spoločné varenie s partnerom. Večer môžete spraviť špeciálnejší tým, že zvolíte sviatočné prestieranie.

3. Vyberte vhodný romantický film, ideálne taký, ktorý osloví vás oboch. Nechcete predsa, aby sa váš partner nudil pri slzavom údolí. ☺

4. Príjemnú atmosféru navodíte pomocou niekoľkých sviečok a tlmených svetiel.

5. A v neposlednej rade, pripravte drobné občerstvenie. Neviete ako na to? Tu je rýchly recept na jednohubky s kozím syrom a s Lay’s Oven Baked.

Jednohubky s kozím syrom a skaramelizovanými hruškami

● 1 balenie čerstvého kozieho syra

● soľ

● čerstvo mleté čierne korenie

● 1 hruška

● 2 lyžice prepusteného masla

● 2 lyžice balzamikového krému

● 2 lyžice trstinového cukru

● pečené čipsy Lay’s Oven Baked

● čerstvý tymian

1) Hrušku olúpeme, odstránime časť s jadierkami a nakrájame na plátky. Na panvici rozpustíme prepustené maslo a opečieme na ňom plátky hrušiek. Keď začnú zlatnúť, pridáme balzamikový krém a trstinový cukor. Hrušky necháme skaramelizovať.

2) V miske si zmiešame čerstvý kozí syr so soľou a s mletým čiernym korením. Syr naplníme do vrecúška so zdobičkou a ozdobíme ním pečené čipsy Lay’s Oven Baked. Na syr dáme plátok skaramelizovanej hrušky a ozdobíme kúskom čerstvého tymianu.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu