MojWindows

Aktuálne bolo odštartované posledné kolo hlasovania NAY Windows Roka 2018, v ktorom o vašu priazeň bojujú nové produkty z produkcie známych výrobcov.

Ide o produkty z posledného kvartála minulého roka a nakoľko niektorí výrobcovia svoje nové produkty predstavili na výstave IFA, ku koncu roka bolo noviniek pomenej, čo sa odráža aj na ponuke vybraných kategórií.

Hlasovanie je spustené na stránke ankety windowsroka.sk a zapojiť sa môžete až do 3. marca 2019, kedy dôjde k ukončeniu aktuálneho kola a postupnému vyhodnoteniu odovzdaných hlasov.

Koncept naďalej zostáva rovnaký – v každej zo štyroch kategórií sa vyberá jeden favorit, zariadenie, ktoré podľa vás predstavuje to najlepšie a spomedzi ostatných jasne vyčnieva.

Anketa NAY Windows Roka 2018 má, okrem iného, za úlohu pomôcť pri výbere tých najlepších Windows zariadení, ktoré boli prezentované počas roka 2018, prípadne sa v danom roku dostali na trh.

Vďaka ankete má široká verejnosť možnosť zoznámiť sa s najnovšími zariadeniami s operačným systémom Windows, ako aj s najzaujímavejšími technologickými vychytávkami, ktoré majú potenciál do sveta IT priniesť niečo skutočne netradičné.

Odovzdaním svojho hlasu nielenže pomôžete vybrať atraktívny produkt, no zároveň sa po ukončení tretieho kola zapojíte do zlosovania o vecné ceny. Súčasne budete zaradení do finálneho zlosovania, ktoré prebehne po ukončení celej ankety a kde môžete vyhrať hodnotné ceny ako je napríklad konzola Xbox One.

Pokiaľ ste hlasovali v predošlom kole, zapojiť sa samozrejme môžete opakovane v tomto, ako aj ďalších kolách.

Okrem toho, stále máte možnosť zvýšiť svoju šancu na výhru. Pozvaním aspoň 5 priateľov do ankety ste automaticky zaradení do žrebovania o kancelársky balík Office 365 Personal.

13.02.2019

+