Ako vyjadriť svoju lásku a prekvapiť niečím originálnym? Pozrite si romantické nápady, ako kreatívne sa dá ustlať posteľ

Na vyjadrenie svojej lásky nepotrebujeme plyšových medvedíkov ani predražené čokoládky. Stačí láskavé gesto, ktorým dáte svojim milovaným najavo, že vám na nich záleží. Naša čitateľka Erika Demjanová zo Sniny sa s nami podelila o nápady, ako za menej ako 10 minút kreatívne ustlať posteľ.

Nebudete na to potrebovať nič špeciálne, ale ak chcete, môžete pridať ozdobné kamienky, sladkosti alebo lupienky kvetov. V prvom rade si pripravte čisté posteľné obliečky, uteráky a vankúše. Potom ich stačí už iba zrolovať, poskladať alebo nariasiť na tých správnych miestach. Ako na to? V tom vás inšpirujú nasledujúce aranžmány z paplónov od Eriky.

Možno sa pýtate, odkiaľ berie toľko nápadov… Ako sama hovorí: „Keď človek začne tvoriť, nápady prichádzajú samé.“ A keď už ozaj nevedela, čo má vymyslieť, inšpirovala sa tým, ako čašníci skladajú obrúsky. Kreatívny duch sa v nej nezaprie! Inšpirujte sa tiež, či už ozvláštnite Valentína alebo všedný deň.

Zdroj fotografií / Ako kreatívne ustlať posteľ: bettinspiration

ZDIEĽAJ NA: