Kapela Garbage vystúpi v Seredi

Americká rocková kapela Garbage vystúpi 26. júna v Seredi. Formácia na čele s 52-ročnou škótskou speváčkou Shirley Manson sa predstaví v rámci projektu In Castle.

12.02.2019 16:00
Garbage Foto: ,
Skupiny Garbage počas koncertu v Ateliéri Babylon v Bratislave.
debata

Séria letných koncertov pod holým nebom In Castle sa bude opäť konať v prostredí Zámockého parku a Amfiteátra. Organizátori už predtým potvrdili, že v rámci projektu sa v meste 5. júla zastaví britská kapela Whitesnake a 23. júla zas americká skupina Limp Bizkit.

Garbage vznikli v prvej polovici 90. rokov minulého storočia a na konte majú šesť štúdiových nahrávok. Na hudobnej scéne debutovali eponymným albumom z roku 1995, nasledovala nahrávka Version 2.0 (1998), a ďalej Beautiful Garbage(2001), Bleed Like Me (2005), Not Your Kind Of People (2012) a Strange Little Birds (2016). Medzi ich najväčšie hity patria skladby ako Only Happy When It Rains, Stupid Girl, Milk, I Think I'm Paranoid, You Look So Fine, Androgyny či The World Is Not Enough. Vyslúžili si sedem nominácií na Grammy, no ani jednu sa im nepodarilo premeniť na víťazstvo. Formáciu tvoria okrem Shirley Manson, Butch Vig (bicie), Steve Marker (gitara) a Duke Erikson (basgitara, klávesy).

debata chyba
Viac na túto tému: #Sereď #Garbage