MojWindows

Logitech pridal do svojej ponuky kvarteto herných headsetov v rôznych cenových hladinách. Nový rad bol navrhnutý tak, aby si hráči mohli vybrať ideálny model, ktorý najlepšie vyhovuje ich hernému štýlu a peňaženke.

Logitech G935

Pre tých najnáročnejších sú určené bezdrôtové herné slúchadlá Logitech G935 7.1 LIGHTSYNC. Ponúknuť majú vynikajúci zvuk, RGB podsvietenie,  jedinečné 50 mm akustické meniče Pro-G vyrobené z hybridného sieťového materiálu a podporu priestorového zvuku DTS Headphone: X 2.0. 

Logitech G LIGHTSYNC je dynamické nastaviteľné osvetlenie, ktoré je možné synchronizovať s akýmkoľvek obsahom, vrátane hier, videí a hudby. Technológia LIGHTSYNC umožňuje zladiť farebné svetelné efekty všetkých kompatibilných periférií, napríklad klávesníc, myší a headsetov.

Slúchadlá Logitech G935 sa dajú pripojiť k počítačom, konzolám, aj mobilným zariadeniam a majú batériu s 12-hodinovom výdržou, vylepšený 6 mm mikrofón a zvýšený dosah bezdrôtového pripojenia.

Hráči si môžu prispôsobiť herné prostredie pomocou nastavení v aplikácii Logitech G HUB, ktorá umožňuje vytvárať vlastné zvukové profily, svetelné efekty alebo priraďovať funkcie programovateľným klávesom.

Pre tých, ktorí nie sú fanúšikmi bezdrôtových slúchadiel je v ponuke prakticky totožný model, ktorý je o trochu lacnejší a nesie označenie Logitech G635 7.1 LIGHTSYNC. 

Logitech G432 a G332

Logitech avizuje, že pre hráčov, ktorých baví žáner Battle Royale, má v ponuke nové slúchadlá G432 a G332. 

Hráčske slúchadlá G432 s 7.1-kanálovým priestorovým zvukom majú 50 mm akustické meniče sľubujúci mimoriadny zvukový zážitok. V kombinácii s technológiou priestorového zvuku DTS Headphone: X 2.0 ponúkajú zvuk, ktorý vás ponorí do herného sveta. Výbavu dopĺňajú otočné koženkové náušníky a mikrofón s funkciou flip-to-mute na utlmenie zvuku.

Nový rad slúchadiel Logitech G zakončujú stereofónne herné slúchadlá s mikrofónom Logitech G332. Ponúkajú rovnaký komfort a kvalitu ako ostatné produkty v tomto rade a sú skvelou voľbou pre tých, ktorí si chcú zaobstarať svoje prvé hráčske slúchadlá.

Cena a dostupnosť

Rodina hráčskych headsetov Logitech by mala byť k dispozícii od februára 2019.

  • Bezdrôtový hráčsky headset Logitech G935 7.1 LIGHTSYNC – 189 €
  • Hráčsky headset G635 7.1 – 149 €
  • Hráčsky headset Logitech G432 7.1 – 79,99 €
  • Stereofónny hráčsky headset G332 – 59,99 €
12.02.2019
Zdroj: TS

+