Opýtali sme sa 10 žien, na čom im v posteli najviac záleží

Vášeň a neha, poznáte snáď lepšiu kombináciu? Sex je umenie a každý máme o dokonalom milovaní odlišné predstavy. Opýtali sme sa 10 žien, čo v posteli najviac milujú.

Aneta (24)
“Milujem dlhú predohru. Keď mi muž venuje na začiatku dostatočne veľa pozornosti, cítim sa byť preňho príťažlivá, a to sa mi páči. Lepšie sa uvoľním a moje vnútro kričí “poď už do mňa!”. Nezáleží mi na tom, či predohra trvá 10 minút alebo pol hodinu.”

Romana (42)sex
“Mám staršieho partnera a nejakú dobu to už nefungovalo úplne tak dobre ako kedysi… Jedného dňa som doniesla domov “zelenú flaštičku” Green Love, posilňujúci prípravok pre pánov. Je to výťažok z deviatich bylín, žiadna chémia. Tak som ho na to nahovorila. Milovali sme sa celú noc a nasledujúci deň trikrát po sebe a stále bolo málo!” 

Barbora (31)
“Kedysi som sa hanbila byť nahá pred mužom. Sex som si užívala jedine pri zhasnutom svetle. Keď som stretla môjho manžela, vychutnal si každú bunku môjho tela a dnes vďačím hlavne jemu, že ma naučil milovať samú seba. Sex odvtedy nabral úplne iné rozmery.”

Klaudia (26)
“Priznám sa, že pri milovaní som dosiahla orgazmus až v mojich 25. rokoch pri mojom piatom partnerovi. Keď som spoznala Petra, v posteli sme sa dostali do úplne iných dimenzií. Milovanie bez orgazmu je už pre mňa minulosť.”

Jana (29)
“Veľmi si potrpím na veľkosť penisu. Mala som troch priateľov s malým prirodzením a sex ma po čase prestal baviť. Dvaja muži mali tak veľký penis, že sex odzadu nehrozil a keď som im ho niekedy aj dopriala, mala som slzy v očiach. Teraz mám priateľa so strednou veľkosťou a som veľmi spokojná.”

Martina (27)
“Milujem bozkávanie a hladkanie. Môj muž vie, že milovanie musí vždy začať tak. Najprv mi rozochveje pery, prejde na krk, prsia a všetky moje citlivé miesta. To je pre mňa najväčšia rozkoš. Sme spolu už 4 roky a stále mávam zimomriavky. Mám rada keď jemné dotyky prejdú do vášnivého milovania.”

Simona (35)sex
“Vždy ma uvoľní a rozpáli masáž krku a nôh. Keď ma potom ďalej hladí po nohách a dostane sa k vnútorným stehnám, som hotová. Možno je to aj preto, že môjho muža veľmi priťahujú moje nohy, členky, prsty na nohách a o to viac sa cítim byť preňho sexi.”

Sofia (28)
“Záleží mi veľmi na tom, že môj priateľ najprv dopraje orgazmus mne a potom myslí na seba. To je neskutočne sexi a také “gentlemanské”. Neviem si ani predstaviť, že by to už bolo inak. Niekedy sa nám podarí vyvrcholiť aj spolu.”

Daniela (31)
“Ja sa riadim heslom: jeden nestačí. Vždy mávam minimálne 6 orgazmov a páči sa to mne aj môjmu priateľovi. Viem, že mal predtým partnerky, ktoré s dosiahnutím vyvrcholenia mali problém. Necítim sa byť nenásytná, som schopná ich dosiahnuť v priebehu piatich minút.”

Viktória (22)
“Milujem orálny sex. Keď som na rade ja, poriadne sa s ním vyhrám, mám rada, keď sa ho v tej chvíli zmocňujem a robím si s ním čo chcem… Odďalujem, som jemná… Ďalej už nebudem hovoriť…”

Markéta (45)
“S manželom si sex okoreňujeme rôznymi prevlekmi. Stane sa, že sa pri tom aj smejeme, ale po takom dlhom manželstve to je super. Nedávno som za ním prišla ako Ribana a on ma prekvapil ako Tarzan. Obaja športujeme, inak by kostýmy mohli vyzerať na nás asi aj smiešne, takže si myslím, že aj to hrá dôležitú rolu.”

10 žien odpovedalo na našu otázku, na čom im v posteli najviac záleží. Keď to zhodnotíme, prídeme na jednu zaujímavú skutočnosť: žiadna z opýtaných nespomenula konkrétne polohy a sexuálne praktiky. Najdôležitejšia pre nežnejšie pohlavie je pozornosť muža a vedomie, že urobí všetko preto, aby ju uspokojil.Sex je umenie