Ako odstrániť tmavé kruhy pod očami: najlepšie prírodné prostriedky

Zdieľať
Kruhy.jpg

Ako odstrániť tmavé kruhy pod očami, to vždy bol a je  jedným z najbežnejších problémov medzi ženami. 
Áno mám na mysli o tie nevzhľadné tmavé kruhy, ktoré sú pod očami, pôsobia unaveno a majú rôznu farbu od červenej cez modrú až do čiernej.

Aj keď ich vzhľad môže závisieť od viacerých faktorov, vrátane zlej mikrocirkulácie v oblasti očí,  odstrániť tmavé kruhy pod očami navždy je jedným zo snov každej ženy. 

Dnes vám poradíme a vy môžete vyskúšať  niektoré z najrozšírenejších prirodzených metód na odstránenie tmavých kruhov .

Come eliminare le occhiaie.jpg

Plátky uhorky

Je to jednoduchý, ale účinný prostriedok. Uhorka má vlastne zvlhčovacie, dekongestujúce a vazokonstriktívne vlastnosti, dokonalé na vyriešenie problému odstránenia tmavých kruhov. Jednoducho nakrájajte tenké plátky z uhorky (najlepšie z uhorky z chladničky) a naneste ich na zavreté oči  na asi 15 minút. 

Prvé výsledky by sa mali objaviť už po prvej aplikácii a vzhľad očí sa bude zdať hneď oddýchnutejší..

Ghiaccio.jpg

Kocky ľadu

Ľad je silný prostriedok proti tmavým kruhom. Aby ste sa ich rýchlo zbavili, vezmite si  kocky ľadu a zabaľte ich do utierky. Sadnite si alebo ľahnite, priložte na oči a chvíľu takto relaxujte..

Plátky zemiakov

Dokonca aj zemiaky , vďaka ich upokojujúcemu účinku, sú výborným prostriedkom proti tmavým kruhom. Stačí nakrájať niekoľko tenkých plátkov a priložiť ich na oči po dobu asi desať minút.

Kúru opakujte každý deň počas 1 týždňa..

Fondicaffe.jpg

Kávová usadenina

Je tiež možné zbaviť sa tmavých kruhov pomocou kávy . Jednoducho vezmite jednu lyžičku kávovej usadeniny a pridajte k nej trochu kokosového oleja, premiešajte všetko, aby ste získali krém a aplikujte ju na oblasť tmavých kruhov. Nechajte pôsobiť asi pätnásť minút.Dbajte na to, aby sa vám zmes nedostala do očí..Káva je ideálnym prostriedkom na odstránenie tmavých kruhov a tiež  je výborná na zmiernenie opuchu, ktorý ich často sprevádza.

Bikarbonové a harmančekové masky

Sóda je vynikajúca zbraň proti tmavým kruhom . Stačí ju rozmiešať v harmančekovom výluhu, potom potrite oblasť pod očami a nechajte pôsobiť asi dvadsať minút, aby ste získali utišujúci a protikongestívny účinok..

Lemonpt online
vitality

Plátky citrónu

Toto skúšajte len vtedy ak ste si istí, že viete udržať oči tesne uzavreté. Akékoľvek kyslá šťava z citróna v očiach by vám skutočne spôsobili nepríjemné pálenie. Citrón nakrájajte na tenké kolieska a priložte na oči..Citrón vám osvieži oblasť pod očami a dobre ju prekrví..

Avokádo

Okrem toho, že avokádo vynikajúca prísada do kuchyne, je tiež skvelým spojencom našej krásy: Ak je vaším cieľom je odstrániť tmavé kruhy pod očami, mali by ste si vybrať jedno veľmi zrelé a šťavnaté avokádo a nakrájať ho na plátky. Plátky položte na oči najmenej po dobu 10 minút, potom odstráňte  a opláchnite si tvár..

Bustine di te1 1280x640.jpg

Čajové vrecká

Na odstránenie tmavých kruhov pod očami, skúste harmančekové čajové vrecúška; táto bylinka vám pomôže napríklad zmierni opuch a začervenanie očí .

jednoducho po 5 minútach lúhovania si priložte na každé oko jedno vrecúčko harmančekového čaju..pre lepší účinok si vrecko môžete priložiť ešte cez kozmetický tampón..

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom

Odporúčané